Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kysymys lyhyesti ja ytimekkäästi: 

Oletko ajellut paljaalla: 

a) tuntemattoman yhden yön tuttavuuden kanssa 
tai 
b) suhteessa, ennen kuin tarvittavat sukupuolitautitestit on tehty 

Ei ole pakko vastata, mutta äänestää kylläkin. 

Itse olen kerran vedellyt paljaalla tuntemattoman kanssa, nimittäin nykyisen mieheni. Ensimmäisenä tapaamisiltana, en ollut edes humalassa. 

Kokemukseni mukaan noin 98% hoidoistani olisivat mieluusti vedelleet paljaaltaan tuntematta sukupuolitautihistoriaani tai mitään muutakaan oleellista. 

Että mites on?

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kumin kanssa turha tuhrata, jos ei tule tussua niin sitten vetää tyylikkäästi käteen. Sitä paitsi kannattaako matoa uittaa tuntemattomissa vesissä?

Vierailija

a) En ole harrastanut seksiä tuntemattoman yhden yön tuttavuuden kanssa.

b) Kyllä! Aviomieheni kanssa, joka silloin oli poikaystäväni.

Vierailija

Kyllä vain! En ole koskaan saanut tauteja irtosuhteista vaikka monen tyypin kanssa seksiä tehnyt. Ainoastaan kerran saanut taudin silloiselta avomieheltä.

Vierailija

Nuorempana ja epävarmempana molempiin kyllä. Nykyään osaan huolehtia omasta terveydestäni ja uskallan vaatia sitä myös mieheltä.

Vierailija

a) En.

b) Kyllä, aviomieheni kanssa.

Myös mun kokemuksen mukaan isohko osa kanssahiippareista vastustaa kumin käyttöä. Mulla ei ollut nuorempana ongelmaa panna miestä, jonka etunimeä en tiedä, mutta kumin käytöstä en joustanut silloin milliäkään.

Vierailija

a) ei

b) kyllä. Ensimmäinen seurustelusuhde, en osannut edes ajatella että pitäisi tehdä testejä, toisella osapuolella oli siis joitakin partnereita ennen minua.

Vierailija

Oli joskus mielenterveysongelmia ja rupesin prostituutiksi. Annoin aika paljon ilman kumia. Moni vaatikin ilman. Myös varatut.

Onneksi löysin Jeesuksen.

Vierailija

A) Ei

B) Kyllä. Jos tunnen ihmistä, olen ollut sen verran hyväuskoinen että minulle on riittänyt sanallinen varmistus siitä, ettei ole tauteja. Myöhemmin ajateltuna yhtä heistä ei ehkä olisi kannattanut uskoa, mutta onnekkaasti mitään tauteja ei minulla ole.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat