Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nauratko Putous-huumorille?

Vierailija

Mua ei enää jaksa naurattaa Jumalan housuun kakkaaminen, peräpukamahuumori jne. Nämä nykyiset ei vain naurata! 

Kommentit (14)

Vierailija

Ennen nauroin. Esim.viime jakso oli jo niin surkee, että ei naurattanut, ei sitten mitenkään. Hahmot surkeita ja vaippasketsit lähinnä mauttomia.

Vierailija

Tää uusi kausi ei ole oikein noussut siivilleen. Plussaa oli kyllä tulikoe, se on usein aika huono, mutta Essi Hellenin esitys oli hieno. Mutta sketsit ovat olleet aika huonosti kirjoitettuja, eikä muutenkaan ole tullut kauhean hyvää läppää. Putouksessa on ollut tosi hyviäkin sketsejä, esim. vessapaperi on loppu (löytyy ehkä edelleen Youtubesta).

Vierailija

Viime lauantain jakson aikana en tainnut nauraa kertaakaan, ainoastaan siinä kohdassa pääsi pieni röhähdys kun "metalliliitto" oli tapaamassa jotain valtakunnansovittelijaa.

Vierailija

Ennen nauroin, enää en edes katso, vilkaisin vaan. Ei miellytä noi näyttelijät.. Huonoa ja/tai jo käytettyä läppää... Ei mitään omaa... Plaaaahhh..

Vierailija

Se kahteen eri hiileen puhaltaminen edellisessä jaksossa oli ok. Viime jaksossa still-kuvien koostamisessa oli muutama hyvin hoksattu. 

Vierailija

En. Katsoin kaudet 2-5 ja tuo viideskin meni jo niin ettei paljoa enää kiinnostanut seurata. 2-4 kaudet olivat kyllä hauskoja. Noi uudet näyttelijät eivät vaan toimi

Vierailija

En, olen yrittänyt aiemmin katsoa, mutten vaan ymmärrä mikä siinä on hauskaa. En muutenkaan ole suomalaisen (sketsi)huumorin ystävä, ei naurata.

Vierailija

Aiemmin en ole katsonut kuin jonkun lyhyen pätkän. Viimeksi katsoin koko jakson eikä kyllä ollut mitään hauskaa. Miksi ihmeessä ne vielä pitkittää niitä ylipitkiä tylsiä juttuja ottamalla uusiksi?

Vierailija

Se oli yllätystehtävä, niitä on vain joskus. Ja musta se oli hauskaa seurata miten näyttelijät klaaraavat nämä. Ja muhun kyllä uppoo Putouksen huumori, lauantai-illat olivatkin niin tylsiä ennen Putousta.

Vierailija

Katson ja nauran hohottamalla. Aivan loistavaa irrottelua 80% ajasta, mutta toki mahtuu joukkoon vähemmänkin onnistuneita sketsejä silloin tällöin. Tuskin maltan odottaa seuraavaa jaksoa.

- ulkosuomalainen Putous-fani

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat