Vierailija

kun ajelee usein kortitta ja usein vielä kännissä. En tietenkään aina näe mutta huomaan että auto puuttuu pihasta, ja silloinkin kun näen ei poliisi ole ehtinyt saamaan kiinni, tietenkään. Viruttaa koska touhu on vaarallista. Minkälaisia todisteita tarvitaan?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

3,

kyseessä rappioalkoholisti ja perheenjäsen (jota pelkään), jonka tilanteen tiedän hyvin.

oikeastaan kiinnostaa jääkö poliisille noista ns. Hukkasoitoista mitään rekisteriä? Tuntuu niin turhauttavalta välillä.

Tiedätkö että autoa ei käytä kukaan muu perheenjäsen?

Jos tiedät että kyseessä nimenomaan tämä tyyppi niin laita sille postitse anonyymi kirje, jossa kerrot soittavasi poliisille aina kun huomaat hänen lähtevän liikenteeseen. Näin tyyppi tietää ottavansa tavallista suuremman riskin aina kun lähtee liikkeelle.

Vierailija

Ja jos osut näkemään kun tyyppi lähtee ajamaan, niin välittömästi soitto 112:n. Ne hoidetaan oikeasti kiireellisinä hommina.

Vierailija

Mä kyllä kerran soitin ihan hätäkeskukseen kun edellä ajava auto poukkoili. Ihan sama oliko rattijuoppo vai räpläsikö puhelinta vastaantulevien kaistalla poukkoilu ja todella sahaava nopeus on liikenteen vaarantamista. Pidin itse välin, mutta miten kukaan arvioi nopeutta, jos se vaihtelee 50-110 välillä ja kun lähtee ohittamaan, toinen nostaakin nopeutta juuri silloin viidestäkympistä sataseen? Juuri tuon teki. 

Vierailija

5,

tiedän ettei kukaan muu aja koska henkilöllä ei ole perhettä. Siksi en myöskään halua laittaa mitään lappusta koska tietää kyllä heti kuka sen on mahdollisesti tuonut hänelle. Ja kyseessä vaarallinen ihminen, en halua ottaa riskiä että tunnistaa.

en tiedä mitä tehdä tai onko tehtävissä mitään.. Tuntuu niin mahdottomalta!

Vierailija

Työkaverini poikkesi työmatkalla R-kioskiin ja meni kotiinsa. Olivat perheen kesken syömässä kun poliisiauto tuli pihaan ja ruokailu keskeytyi kun piti  selvän ihmisen puhaltaa pilliin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Työkaverini poikkesi työmatkalla R-kioskiin ja meni kotiinsa. Olivat perheen kesken syömässä kun poliisiauto tuli pihaan ja ruokailu keskeytyi kun piti  selvän ihmisen puhaltaa pilliin.t

Mitä tämä tarkoittaa? Joku oli soittanut ilman syytä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat