Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aloitimme pojalle soseet 4kk iässä ja annoskokoja pidimme pieninä, eka viikko n. 2 tl annoksena. Toisena sosepäivänä olisi jo syönyt enemmän. Nyt ikää kohta 5kk ja söisi mitä tahansa sosetta ja söisi varmaan hurjankin määrän, mutta maksimissaan ollaan annettu vajaa puoli pilttipurkillista (toimii ruokailuastiana) 2-3krt päivässä. Jos syö 3krt, annokset on vähän pienempiä. Imetän aina ennen soseiden antoa. Jossakin luki, että annoskokoja voi nostaa vasta lähellä 6kk ikää, eihän 2 tl annokset riitä painonnousun turvaamiseksi kun siksi soseetkin on aloitettu.
Onko tämä liikaa vai ihan ok?

Kommentit (3)

Vierailija

Jos vauvan maha kestää ja hän on tyytyväinen eloonsa, niin hyvin voi antaa lisää. Varsinkin jos paino nousee hitaasti. Eikös ne uudet tutkimuksetkin sano, että kiinteiden määrä ja monipuolisuutta on hyvä lisätä nopealla tahdilla. Jos olette jo pari kuukautta totutelleet, niin hyvin voi alkaa antaa sen verran mitä vauva haluaa syödä.

Vierailija

Siiiiis en nyt tiedä teinkö itse todella väärin, mutta ihan jo maistelun ja totuttelun jälkeen annoin syödä sen mitä napa veti. Imetin ensin ja sitten soseita perään, välillä söi koko purkillisen ja välillä vähemmän. En nähnyt mitään ideaa rajoittaa toisen syömistä kun kerran maistui eikä mitenkään oireillut ja kuitenkin äidinmaitokin vielä kelpasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Masu kestää, paremmin kun ennen soseita. Tuntui jotenkin rauhoittaneen masua. Vähän kaasua tulee, mutta on tosi tyytyväinen. Kiitos vastauksesta!
Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat