lapsen paras?

Lapsella on astma ja hän saisi rokotteen kouluterkkarilta. Mietin onko siitä hyötyä, jos influenssavirus muuttaa jatkuvasti muotoaan, eikä rokete sitten tehoa siihen. Tai voiko kausi-influenssarokotteesta olla jotain muuta haittaa niinkuin jostain muista rokotteista on ollut?

Kommentit (7)

Vierailija

Kyllä astmaatikolle kannattaa tänä vuonna antaa! Luvassa on ärhäkkä influenssatalvi ja jopa joka neljäs sairastuu näillä näkymin. Oma astmaatikkolapseni on joulutun sairaalaan valvontaan influenssan takia, joten suosittelen kyllä ottamaan rokotteen. Otan nyt omallekin astmaatikkolapselleni ja myös itselleni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos ei ole paha astma en ottaisi. Koen että moni jotka tuon ottanut niin saavat kunnon flunssan. Kaverini viime vuonna oli koko talven sairaana piikin jälkeen. Rokotteita ovat aina syytä miettiä kriittisesti. HPV rokotetta en antanut tytölleni (11v).

Mikäli adjuvanteista ei ole ennen tullut ongelmaa, tuskin nytkään. Turha terveille, astmaatikoille suositeltava. Virus voi vielä muuntautua. CDC:n mukaan mitään ihmeellistä (tai rajumpaa) infulenssaa ei ole tulossa. En tiedä, miksi meillä tätä "hysterisoidaan"? Tuntuu siltä, että Eskolan jälkeen näitä "hysterisointeja" tulee koko ajan enempi (kesällä oli puutiaisaivokuumerokote-kampanja, joka ei vaikuta millään tavoin borrelioosiin jne).

Niin paljon on eläin ihmistä viisaampi, että se ei ota enempää kuin tarvitsee. Ihminen ei edes tiedä, mitä tarvitsee.

Vierailija

Olen ottanut sen monena vuonna jo. Kertaakaan ei ole tullut mitään sivuvaikutuksia ja flunssat pvat pysyneet poissa. Siinähän on nykyään tehot A, B ja sikainfluenssaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat