Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
matonmiettijä

Löysin aivan ihanan puuvillaisen kylpyhuoneen maton, mutta aloin miettimään,  kannattaako sellaista hankkia nykyisen muovisen tilalle. Meillä on wc, suihku ja sauna samassa tilassa ja ajattelin mattoa heti oven alle. Siihen ei suoraan menisi vettä, kuin korkeintaan jalkapohjista. Kostuisikohan matto silti liikaa märkätilassa, eli soveltuisiko se vain pelkkään ns. kuivaan vessaan? Kuinka usein sellaista mattoa pitäisi pestä ja muodostuuko siihen helposti hometta? Onko ne kovinkaan kestäviä,  eli pitäisikö tyytyä vielä muovihirvitykseen?

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

En hankkisi ellei ole lattialämmitystä. Meillä on ja pesen puuvillamaton noin kerran kahdessa viikossa. Ei mitään homeongelmaa.

Vierailija

Enkussa olin yhden yön paremmassa hotellissa. Siellä oli kylpyhuoneessakin kokolattiamatto. Ihan kylpyammeen vierelläkin. Tosin oli kyltti, että käytä suihkuverhoa ja varo kastamasta lattiaa.

En voi käsittää, miten kylppärissä voi menestyä kokolattiamatto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ilman lattialämmitystä en laittaisi puuvillamattoa kosteisiin tiloihin.Polyamidimatto on paras.Ei sähköisty eikä homehdu, mukava jalan alla ja konepesun kestävä.

Vierailija

Eihän ne menestykään (kokolattiamatot) vaan ne on sellaisia bakteeripesäkkeitä, että vain ajattelematon matkaaja kävelee niillä koskaan ilman läpystimiä paljain varpain tai sukkasillaan. Mä en koskaan tekisi niin! Ja hotelleissa kun kokolattiamatto alkaa monesti vähintään siitä kylpyhuoneen ovelta, niin kyllähän siinäkin kohdassa sen alla kasvaa jo melkoinen mikroskooppinen sienimetsä...

Vierailija

Entä jos nostaisit maton aina pois kun käytte suihkussa? Vai menisköhän se liian säätämiseksi :)

Vierailija

Päädyin sellaiseen lopputulokseen, että ostin maton. :D On se sen verran hieno!

Vierailija

No teillä on kyllä vähn suurempiakin murheita kuin matto, jos matot homehtuu lattialle.

Ei meillä ainakaan matto homehdu, ei edes kesällä kun lattialämmitys on pois päältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla