Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vatkasin kananmunat ja sokerit jo vaahdoksi, mutta jouduinkin lähtemään kauppaan kesken kaiken. Vaahtoseos on nyt ollut pöydällä vajaan tunnin ja vaahdon alla oli keltuaiset ihan nestemäisinä. Voinko vatkata tuon uudelleen ja tehdä taikinan normaalisti loppuun vai pitääkö mun tehdä kokonaan uusiksi?

Kommentit (6)

Vierailija

itse olisin kyllä laittanut jääkaappiin lähtiessä mut voithan vielä kokeilla josko kylmenee ja sitten vaahdottuu uusiksi. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

itse olisin kyllä laittanut jääkaappiin lähtiessä mut voithan vielä kokeilla josko kylmenee ja sitten vaahdottuu uusiksi. 

Mä vatkaan aina kanamunat ja sokerin huoneenlämpöisinä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

itse olisin kyllä laittanut jääkaappiin lähtiessä mut voithan vielä kokeilla josko kylmenee ja sitten vaahdottuu uusiksi. 

Mä vatkaan aina kanamunat ja sokerin huoneenlämpöisinä.

mutta et varmaan haudokaan sitä rikottua kananmunaa sen jälkeen huoneenlämmössä, sitä tässä nro 2 tarkoitti....

Vierailija

No seuraavan kerran kun leivot (toivottavasti kuitenkin, älä lannistu), lämmitä kananmunia lämpimässä vedessä. Vaahtoutuvat paremmin lämpöisinä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat