klo 19:03 | 31.10.2015
Vatkasin kananmunat ja sokerit jo vaahdoksi, mutta jouduinkin lähtemään kauppaan kesken kaiken. Vaahtoseos on nyt ollut pöydällä vajaan tunnin ja vaahdon alla oli keltuaiset ihan nestemäisinä. Voinko vatkata tuon uudelleen ja tehdä taikinan normaalisti loppuun vai pitääkö mun tehdä kokonaan uusiksi?
Eikö kukkaan tiedä muka? :o
itse olisin kyllä laittanut jääkaappiin lähtiessä mut voithan vielä kokeilla josko kylmenee ja sitten vaahdottuu uusiksi.
mutta et varmaan haudokaan sitä rikottua kananmunaa sen jälkeen huoneenlämmössä, sitä tässä nro 2 tarkoitti....
No se munavaahto menikin pitkin lattiaa. En taida leipoa enää ikinä.
Ap
No seuraavan kerran kun leivot (toivottavasti kuitenkin, älä lannistu), lämmitä kananmunia lämpimässä vedessä. Vaahtoutuvat paremmin lämpöisinä.