Onko kukaan koskaan saanut varattua naista antautumaan

Vierailija

pitkän ajan kuluessa? Jos pientä peliä ollut, muttei ole tapahtunut edistystä. Myöhemmin kuitenkin antautunut? Kertokaa kokemuksia, kiitos.

Kommentit (7)

Vierailija

Varmaan sellaisiakin poliisipiiritystapauksia on historiassa, joissa jahdattu roisto on ollut statukseltaan varattu nainen joka ei ihan hevillä antaudukaan. En ole poliisi, en itse ole ollut sellaisessa tilanteessa, mutta varmaankin joku poliisi on kyllä ollut.

Vierailija

Kukaan koskaan? No on varmasti aika monikin. Mitä se kertoo sinusta sellaisen yrittäjänä tai naisesta joka "antautuu", onkin toinen juttu. Yritä pois mutta kestä sitten seuraukset.

Vierailija

Näin pikkujouluaikaan luulen että sitä tapahtuu monissakin juottoloissa ja sen sellaisissa, eikä seuraavana aamuna ole hukassa pelkästään lasikenkä, vaan sukupuolinen terveys, maine ja kunnia työpaikalla sekä osa muistista.

Vierailija

En tiedä onko tämä millaista haet mutta tiedän melkein nelikymppisen perheellisen naisen joka antoi noin kymmenen vuotta nuoremman miehen mm. tanssittaa, suudella ja sormettaa ravintolassa. Eivät olleet ilmeisesti tuttuja etukäteen koska mies käytti niinkin omaperäistä taktiikkaa, kuin että teeskenteli luulevansa naista omanikäisekseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat