Miksi kukaan ostaa rääkättyä possua jouluksi kun tanskalainen on parempaa?

Rumaa on runnottu rehu

Osta suomalaista, miksi ihmeessä? On paljon todisteita että suomalaiset kiduttavat eläimiä, esim.Tanskassa paljon parempi valvonta. Miksi siis ostaa suomalainen kinkku? Typerää..

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Miksi ostaa lihaa ulkomaisista lihatehtaista? Tiedoksesi, että Suomen sikatilat ovat vähintään puolet pienempiä kuin tanskalaiset tai saksalaiset sikalat. 

Vierailija

Tanskassa on oikeasti vahva ja toimiva valvontakoneisto, suomessa ei. Ja ihmettelen miksi ostaa suomalaista possua joulupöytään? 

Ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tanskassa on oikeasti vahva ja toimiva valvontakoneisto, suomessa ei. Ja ihmettelen miksi ostaa suomalaista possua joulupöytään? 

Ap


Mites tauti- ja antibioottivapaus lihassa?

suomalainenaina

Osta sinä vaa sitä tanskalaista antibioottipossua, minä ostan suomalaista possua. Tanskassa nimittäin saa aika lailla vapaasti käyttää antibioottia. Sitä kun saa siellä ennaltaehkäisevästi käyttää, Suomessa vain todettuun tarpeeseen eikä koskaan missään nimessä ennaltaehkäisevästi ja aina tarkan seulan läpi menee ettei ole antibioottijäämiä tai muitakaan lääkejäämiä, siksi pitkät varoajat sekä useat testit.

miettikääs amerikkaa, siellä tilanne on jo räjähtäny käsiin antibioottien suhteen, niistä ei ole siellä mitään hyötyä enään koska liiallinen käyttö. Entäs sitten hormonit mitä ne käyttävät siellä? Huhheijaa. Geenimanipuloitua rehuakin osalle siellä syötetään.

eli syön jatkossakin kotimaista Suomessa tuotettua ruokaa. Sillä takaan myös työpaikkoja Suomeen, niin maatiloille kuin kaikelle sillä välillä olevalle mitä siinä on kauppaan asti :)

ainni, ja mistä tiedän nuita eri maiden kasvatuksessa käytettäviä juttuja. Noh opiskelen luonnonvara-alaa ammattikorkeassa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat