Karkki ja kepponen - kierros pe vai la

Vierailija

Menevatko lapsed karkki ja kepponen - kierrokselle tänä vuonna perjantaina ( pyhäinpäivän aatto ) vai lauantaina ( pyhäinpäivä mut 31.10)?

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Täh? Tarvitseeko tässä ruveta varomaan palmusunnuntain lisäksi Amerikan tuontihapatusta ulko-oven avaamisen suhteen? Paree olla soittamatta tämän torpan kelloa.

Virvonnasta saa sentään vitsan, eikä mitään kananmunia ulkoseinään tai marjapuskan hunnuttamista wc-paperilla.

Vierailija

Palmusunnuntainkin suhteen on tapana nykyisin yleisesti kysyä tietyiltä naapureilta etukäteen, onko asia ok. Tuossa on myös lasten turvallisuusaspekti kyseessä. Halloween ei oikein istu ilman vastaavaa proseduuria tänne.

Vierailija

En tiedä oikeaa päivää,mutta meillä on käynyt pentuja parina pyhänpäivänä äitiensä kanssa.No, vedin oven kiinni nenän edestä.Pyhäinpäivä on minulle raskas,sillä menetin silloin lapseni.Tosin siitä on jo aikaa 4v.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tuskinpa paljon karkkia tulevat lapset saamaan. Ei kukaan tuollaiseen jaksa varautua.

Rahaahan nuo ovat pitkään jo halunneet, myös virpomisesta.

Vierailija

Te jotka tosiaan aiotte kerjuulle kiristämään: mitäpä ajattelitte keppostella kun namia ei herukaan (koska harva täällä edes osaa varautua sellaiseen jenkkihöpinään)? Meinaan vaan että suomalaisten huumorintaju voi olla aika heikkoa minkään sorttiseen kepposeen turhan päiten...saattaa moni lapsi pettyä ja saada sanallisen huomautuksenkin , vanhemmat myös.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat