Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naiset fanittaa "turvallisia" homoja

Vierailija

Antti Holma, Hottisten Juha jne. Naiset fanittaa julkisesti näitä homoja, koska ne on turvallisia fanituskohteita, jotka eivät vastaa naisten tunteisiin. Vähän sama ilmiö on kun pikkutytöt ihailee ja fanittaa poikabändiläisiä eikä ketään tuttuja poikia. Poikabändiläinen on turvallinen fanituskohde, koska ei ole pelkoa, että hän koskaan vastaisi tunteisiin. Aikuiset naisetkin näköjään harrastaa näitä turvallisia kaukoihastumisia, mutta homomiehiin.

Kommentit (6)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Katkeroitunut ukko kirjoittamassa?

Millä tavalla katkeroitunut? Ihan vain havaintoja maailmasta kirjoitin. En koe homoja kilpailijoinani samasta syystä kuin naiset heitä fanittaa. He ovat turvallisia.

Vierailija

Aivan kuin mikään muu ei intohimon liekkien syttymistä estäisi Antti Holman ja Tamperelaisen yksinhuoltaja-Virpin välillä, kuin Holman homous...

Vierailija

Juu, niin kauan kun ne homot eivät puhu seksistä vaan ovat sellaisia hupaisia sukupuolettomia lemmikkejä. Sitten jos ne erehtyvät paljastamaan että pitävät seksistä niin hyvin äkkiä naiset kaikkoavat fanittamasta.

Vierailija

Kyllä aikuisetkin naiset julkkisihastuvat ihan samalla tavalla myös heteroihin. Ja teinitkin ihastuvat homoihin, tai jopa haluavat kuvitella että ne fanittamansa poikabändiläiset ovat homoja ja seurustelevat keskenään.

Vierailija

Miksi se olisi jotenkin turvattomampaa ihailla naapurin Penaa? Hänkin voi olla saavuttamaton unelma niinkuin Holma.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat