Pomo perui ylennyksen koska sai tietää homoudestani

Vierailija

En ole salaillut homouttani mutten myöskään tehnyt siitä numeroa, koska se ei liity työhöni mitenkään. Pomo oli luvannut minulle suullisesti ylennyksen, eli siirron yhteen parempaan vapautuvaan työtehtävään, mutta hän sai tietää homoudestani ja on nyt kaikessa hiljaisuudessa perunut luvatun pestin ja antanut sen toiselle ja suhtautuu minuun vältellen. Hän ei edes vaivautunut kasvotusten kertomaan minulle, että en saakaan aiemmin sovittua työtehtävää, vaan on vain päättänyt vaieta koko aiheesta.

Kommentit (8)

Vierailija

Onko sinulla todisteita/todistajia siitä että ylennys oli luvattu? Onhan voinut luvata sinun tietämättäsi monelle samaa. Entä onko mitään todistetta siitä, että sai selville seksuaalisen suuntauksesi?

Jos todisteita on niin syrjinnästähän silloin on kyse ja voit viedä asian eteenpäin. Muuten aika vaikea puuttua asiaan mitenkään.

Ehkä kannattaa ruveta etsimään uuttaa työpaikkaa jos ilmapiiri on tuollainen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Laiska provo, et keksinyt syytä sille että se olisi johtunut juuri homoudesta eikä jostakin muusta syystä.

En ymmärrä kommenttiasi. Ehkä sinulle elämä on laiska provo, mutta toisille se on karua todellisuutta. Tiedän, että hän sai tietää homoudestani ja nykyään suhtautuu minuun vaivautuneesti, vaikka aiemmin ei ollut  mitään ongelmaa. Samaan aikaan suullisesti sovittu työtehtävä peruuntui kaikessa hiljaisuudessa. Uuden homman johdosta olisin ollut enemmän tekemisissä hänen kanssaan ja ilmeisesti tämä oli hänelle epämiellyttävä ajatus, nyt kun homouteni "paljastui". ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tiedät, että sai tietää homoudestasi, mutta et silti osaa kertoa miten. Olet vieläkin laiska. 

Asia oli selvinnyt hänelle ihmisten puheista. Mitä oikein kaipaat? Että hän yllätti minut homoilemasta työaikana? Suksi vittuun.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat