Löytyykö teiltä voileipägrilli?

Vierailija

Millaisia täytteitä laitatte grillileipiinni, mitä leipää käytätte?

Kommentit (7)

Vierailija

Voi ei, nyt alko tehdä mieli! Esim. moniviljapaahtoleipää, ketsuppia ja sinappia, kinkkua, tomaattia,mustapekka juustoa ja emmentalraastetta... harmi kun mustapekka lopetettiin, en tiedä millä sen korvais :(

Vierailija

Meillä käytetään milloin mitäkin. Yleensä laitan tarjolle useampaa vaihtoehtoa ja täytteitä myös useampaa sorttia. Kalaa, kinkkua, lihaa, kasviksia, juustoa ym. Näin jokainen voi tehdä mieleisensä krillileivän.

Kiva aamupala lisäke puuron lisäksi. Ja iltapalaksikin jugurtin tai puuron kanssa.

Vierailija

Tykkään Fazerin Viiden viljan paahtoleivästä ihan minkä täytteen kanssa tahansa! Gruyere tai gouda on ehkä parasta ohuen kevyesti savustetun kinkun kanssa. En juuri hifistele voileipägrillin kanssa, koska se edustaa ruokavaliossani pikaruokaa, mutta kyllähän joku mahtava juureen leivottu leipä voisi olla aika rautaa esim. brien, kanan ja kirsikkahillon kanssa.

Vierailija

Kyllä löytyy ja on käytössä lähes päivittäin. Leivän paahdin on joutanu kaapin nurkkaan jo vuosia sitten.

Laitan aina tarjolle useampaa leipälajia ja useita eri vaihtoehtoja täytteeksi. Näin jokainen saa itse tehdä mieleisen krillileivän aamupalaksi tai iltapalaksi.

Vierailija

Paahtoleipää, juustoraasteen sekaan sotketaan kananmuna, siten tonnikalaa tai kinkkua ja tomattia,suolakurkkua, paprikaa mitä nyt kaapista löytyy.

Meillä tuo on pikaruokapäivällinen esim. eines/pussisienikeiton tai runsaan salaatin kanssa,

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat