Onkko botoksin ottaminen huuliin yleistäkin Tampereella?

Vierailija

Erään kaverini huulten koko muuttuu jatkuvasti, muutos on niin suuri että tuskin meikeillä mahdollinen. Onko Tampereen seudulla jotenkin normaalia ottaa botoksia huuliin ihan parikymppisllä? Tämä selittäisi kaiken. Tuntuu että maailma muuttuu vaan pinnallisemmaksi

Kommentit (9)

Vierailija

Tamperelaisten painopiste siirtyi takatukkamuodin vuoksi liiaksi taaksepäin, yrittävät nyt tasapainottaa tilannetta ottamalla huuliin täytettä.

t. Kulttuuriantropologi

Vierailija

Mun Tampereen tuttavista kukaan ei liiemmin kauneusleikkauksissa ole käynyt, tai aiheesta edes puhunut. Pääkaupunkiseudulla noi taas tuntuu olevan arkipäiväistymässä kovaa vauhtia. Monelle tutulleni on tehty jotain operaatiota ja olemme vasta n. 30. Ihan selkeä ero näkyy näissä kahdessa muuten samanlaisessa kaveripiirissä. Tiedä sitten mistä johtuu..

Vierailija

Siis onko täällä ees mitään paikkaa missä tommosia saa otettua? Helsingissä noita kauneusklinikoita tuntu olevan joka kulmalla ja kun keskustassa kävelit, joka toinen vastaan kävellyt näyttikin siltä että jotain on tehty.. tampereelle muutettuani, olen muutenkin huomannut, että täällä ollaan paljon 'maalaisjärkisempiä' ja jotenkin porukalla on jalat maassa. Ero on selkeä stadiin verrattuna ja henkilökohtaisesti pidän tampereen ilmapiiristä paaaljon enemmän.

Vierailija

Vieläkinkö joku luulee, että BOTOKSIA laitetaan huuliin?? Botox on hermomyrkky, joka estää lihasten liikkumisen, ja jos sitä laitettaisiin huuliin, menisi elämä aika hankalaksi. HYALURONIHAPPO, se on hyalyronihappo, jolla täytetään huulia!! HUOH.

Ja mitä se edes sua haittaa, jos kaverillasi on mutanttihuulet. Olkoot! Hänen oma asiansa, laittakoon ken tykkää.

Vierailija

kumitissejä on tampereella paljon noin kolmikymppisillä tuttava ja kaveripiirissäni. Tuo huulijuttu ei oo niinkään suosittua, eikä siyä liiemmin katukuvassakaan näy. Toivottavasti ei ala täälläkin nouseen noi ankkahuulet, niin vanha juttu ja nähty typeränä jenkkijulkkisten hullutuksena tossa jo vuosia takaperin et kummastuttaa kuka sellasia itselleen haluu laittaa kun porukka vaan kummeksuu niitä

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat