Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tää uudistus on ihan pepusta

Vierailija

Kävin eilen palstalla, samat jutut on taas tänään. Mihin kaikki on hävinneet. Eihän tässä oo mitää hauskaa, kun aiheet ei vaihdu enää kirveelläkään !!??
Uudistus sahas omaan oksaan. Miksei sitä alkuperäistä voinnut pitää vaikka nää nyt yhdistyivatkin?

Kommentit (3)

Vierailija

Hirvittävän bukinen koko alusta, mobiilissa yhtä tuskaa, kelaa kelaa kelaa, ei enää siirtymistä nopeasti avauksiin, kirjoituskenttä häipyy välillä hornan tuuttiin joka kirjaimen jälkeen. Näin keskentekoista sontaa en muista nähneeni sitten VRn "uudistuksen". Voisivat palkata jonkun humanistin sinne rataspäiden päälliköksi.

Vierailija

Jostain syystä oma koneeni odottaa ihan liian kauan, sen jälkeen kun on painanut komppaus/dissausnuolia. Viive on pieni, mutta ärsyttävä, kun nuolia painelee monta kertaa.

Miksi tuntuu myös siltä, että (pitkän tauon jälkeen tulin tälle uudistetulle palstalle), että kaikki ilkeä, älykäs, räyhäkäs ja muu viihdyttävä sisältö on hävinnyt? Ihan kuin palstan äö olisi madaltunut.

Lisäksi ylläpito voisi miettiä, miten palkitsevaa (vinkki: ei tasan yhtään) on lukea palstaa isolta pöytäkoneen näytöltä, kun näkymä skaalautuu koko ruudun kokoiseksi. Itsellä nimenomaan tosi iso näyttö ja kaikki nämä jättimäiset tekstiruudut tekevät jo sellaisenaan palstan lukemisen raskaaksi.

Tuomio: paska uudistus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat