Haluaisin tehdä pizzaa, mutta ei ole leivinpaperia

Vierailija

Mitä voi käyttää korvaavana? 

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

pizzastahan tulee just parempaa kun peset vain peklin hyvin ja sitten voitelet sen tilkalla öljyä. Teen aina näin vaikka olisikin leivinpaperia.

Vierailija

Mä oon monta kertaa tehnyt reissussa ollessa pizzan uunissa ilman leivinpaperia kun aina sen unohdan ostaa. Ei ole uuni kärsinyt eikä pizza. Joskus laitoin foliota, toimi myös hyvin.

Vierailija

Et tarvi mitään paperia, tulee itseasiassa parempi, rapeampi pohja kun teet ilman leivinpaperia. Laitat vaan oliiviöljyä uunipellille :)

Vierailija

Hohooo kiitos!!!! 

Yks kyssä vielä, mulla on hiiva pakastimessa, miten otan sen käyttöön? XD heitän veteen vaa ja se sulaa sit sinne?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

pizzastahan tulee just parempaa kun peset vain peklin hyvin ja sitten voitelet sen tilkalla öljyä. Teen aina näin vaikka olisikin leivinpaperia.

EI öljyä pannulle, vaan jauhoja. Öljyllä se taikina tarttuu kiinni. Jos ap:lla on valurautainen pitsanpaistoalusta, niin siihen öljyä, tavalliselle uunipellille mieluiten jauhoja.

Vierailija

Laitat sen taikinan vain suoraan paistokivelle. Ei siinä välttämättä leivinpaperia tarvita. Uuni täysille ja kivi lämpenemään puoleksi tunniksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

pizzastahan tulee just parempaa kun peset vain peklin hyvin ja sitten voitelet sen tilkalla öljyä. Teen aina näin vaikka olisikin leivinpaperia.

EI öljyä pannulle, vaan jauhoja. Öljyllä se taikina tarttuu kiinni. Jos ap:lla on valurautainen pitsanpaistoalusta, niin siihen öljyä, tavalliselle uunipellille mieluiten jauhoja.

Valmiiksi kaulittu taikina voilla kunnolla voidellulle vuoalle niin se ainakin toimii ja on irti, kun se on paistunut ja hetken vetäytynyt. Kokemusta on. Jauhot kuivattaa minusta suotta, mutta kukin hakee sitä, mitä haluaa.

Vierailija

Joo, ei öljyä tavalliselle leivinpellille, paistuu pitsa ja öljy kiinni siihen. Pitsaa kun paistetaan tosi kuumassa uunissa, niin kyrvähtää tehokkaasti. Katsokaapa joskus pitseriassa sen pitsan pohjaa - ei öljyä, vaan jauhoja.

PÄÄLLE moni tykkää lorauttaa hiukan vaikkapa valkosipulilla maustettua oliiviöljyä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

pizzastahan tulee just parempaa kun peset vain peklin hyvin ja sitten voitelet sen tilkalla öljyä. Teen aina näin vaikka olisikin leivinpaperia.

EI öljyä pannulle, vaan jauhoja. Öljyllä se taikina tarttuu kiinni. Jos ap:lla on valurautainen pitsanpaistoalusta, niin siihen öljyä, tavalliselle uunipellille mieluiten jauhoja.

Valmiiksi kaulittu taikina voilla kunnolla voidellulle vuoalle niin se ainakin toimii ja on irti, kun se on paistunut ja hetken vetäytynyt. Kokemusta on. Jauhot kuivattaa minusta suotta, mutta kukin hakee sitä, mitä haluaa.

Ihan uteliaisuudesta... millaisen pohjan teet ja miten kuumassa paistat?

(ohis)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

pizzastahan tulee just parempaa kun peset vain peklin hyvin ja sitten voitelet sen tilkalla öljyä. Teen aina näin vaikka olisikin leivinpaperia.

EI öljyä pannulle, vaan jauhoja. Öljyllä se taikina tarttuu kiinni. Jos ap:lla on valurautainen pitsanpaistoalusta, niin siihen öljyä, tavalliselle uunipellille mieluiten jauhoja.

Valmiiksi kaulittu taikina voilla kunnolla voidellulle vuoalle niin se ainakin toimii ja on irti, kun se on paistunut ja hetken vetäytynyt. Kokemusta on. Jauhot kuivattaa minusta suotta, mutta kukin hakee sitä, mitä haluaa.

Sulla on siinä pohjassa itsessään jauhoja... ei se mitään kuivata. Pitserioissakin pitsat pannaan uuniin niin, että paistolevyn välissä on hieman jauhoja. Jauhot suditaan välissä pois, koska ne tietysti tummuvat siinä - mutta eivät haittaa, koska ne tosiaan vaihdetaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat