Kadonneen 65-vuotiaan kampaajan tapaus

Vierailija

Onko tästä Birgitan katoamisesta tullut mitään uutta? Miksi poliisi tiedotti asiasta vasta n. kuukauden jälkeen katoamisesta?

Birgitta S. siis katosi 24.8. Hän oli lähtenyt kotoaan ja oli menossa klo 15 sovittuun työtapaamiseen kampaamolle. Työkaverin mukaan Birgitta ei kuitenkaan saapunut paikalle. Birgitan puhelin on ollut päällä vielä klo 17, työpaikan osoitteen läheisyydessä.

Tosi hämärä keissi. Mitä uskotte tapahtuneen?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

MTV:

"Kampaajana työskentelevä Silander oli sopinut katoamispäivänään 24. elokuuta tapaavansa työkaverinsa yhteisellä työpaikalla. Hänen oli tarkoitus saapua kampaamolle kello 15. Häntä ei kuitenkaan koskaan kuulunut.
Myöhemmin toisella paikkakunnalla asuva miesystävä teki Silanderista katoamisilmoituksen.

– Meillä on ollut muutamia havaintoja, mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään. Viimeisin tieto Silanderin liikkeistä on edelleen maanantailta 24. elokuuta, kertoo tutkinnanjohtaja, komisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisista.

Poliisin selvitysten mukaan Silander lähti kotoaan kyseisenä päivänä kello 14. Hänen tiedetään matkustaneen julkisilla keskustaan.

Viimeisen kerran Silanderin matkapuhelin paikantui kello 17 Kampin ja Tennispalatsin ympäristössä olevaan tukiasemaan Pohjoiselle Rautatienkadulle, jonka läheisyydessä myös Silanderin kampaamo sijaitsee. Siihen jäljet loppuvat."

Vierailija

En usko omaehtoiseen katoamiseen, koska Birgitta oli lähtenyt kotoaan (Viikinmäki) n. klo 14, mikä viittaa siihen, että oli tähdännyt klo 15 sovittuun tapaamiseen. Ja viimeisin puhelinpaikannus oli tehty klo 17 keskustasta, työpaikan läheltä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Murhassa on puhuttu että Nela ja Sergey olisivat halunneet ostaa kampaamon.:(

Se oli käsittääkseni täysin tuulesta temmattu, jonkun yksittäisen kommentoijan väite tai vitsi.

Vierailija

Ei ole varmaankaan ollut mitään syytä epäillä hänen joutuneen rikoksen uhriksi, vaan on ehkä enemmänkin syitä kadota omasta tahdostaan.

En ala arvailla, kun en asiasta tiedä tämän ketujun sisältöä enempää.

Vierailija

Olikohan miesystävä ollut huudeilla odottamassa vai olikohan Birgitta sittenkin saapunut tapaamiseen ja jotain sattunut työpaikalla..? Huom. pelkkää spekulaatiota. Työpaikka oli ennen Birgitan salonki, nykyisin nuoremman työntekijän omistuksessa ja Birgitta teki kai lyhennettyä työviikkoa vuokratuolissa? Uudella omistajalla oli kai ollut joitain rahavaikeuksiakin (protestilistalla)..?

Vierailija

Silanderista ei ole tiedotettu katoamispäivän vaatetuksesta, eli ilmeisesti ei ole tarttunut mihinkään valvontakameraan? Onkohan tuo tieto julkisilla keskustaan matkustamisesta saatu matkakortin tiedoista?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

itsemurha lienee. Niinkin tylsää... Surullista.


Eli lähtenyt klo 14 keskustaan. Jättänyt kuitenkin menemättä sovittuun työtapaamiseen klo 15 ja sen sijaan viettänyt aikaa keskustassa. Klo 17 sulkenut puhelimen Kampissa ja lähtenyt jonnekin toteuttamaan suunnitelmansa? Löytyy myöhemmin jostain vesistöstä hukkuneena?

Vierailija

Aattelin että onko turvakameroiden kuvissa oikeasti nela? Jos on joku nelan näköinen. Ja nela on pistetty kylmäksi muualla.

kampaajan juttua mietin itsarina :( vaikka ruumis olisi todennäköisesti löydetty. Jos hänet on napattu autoon. Kait edes joku olisi nähnyt jotain. Keskusta on täynnä kameroita. 

Olisipa edes nähty kun menee vapaaehtoisesti autoon, mutta ei.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat