Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

onko jotakuta, joka juhlii (lapsen) synttäreitä eri tavalla?

Vierailija

Ajattelin, että jos tavallisten kaverisynttärijuhlintojen sijaan järjestäisi jotain superkivaa, erikoista tekemistä synttäreinä. Esim.matkustaisi toiseen kaupunkiin ja kävis jossain hauskassa paikassa huvittelemassa. Onko tällainen tosi outoa? Jos on aika pienestä, 7-vuotiaasta vasta kyse.

Kommentit (4)

Vierailija

No ei ole outoa tehdä synntäreinä jotain kivaa. Mut on outoa jos tuo tekeminen korvaa kokonaan kaverisynttärit, jotka on ton ikäselle tosi tärkeet. Kysy lapselta mitä hän haluaa.

Vierailija

siis otatko niitä kavereita mukaan siihen superkivaan tekemiseen? Jos et, niin silloin se ei korvaa kaverisynttäreitä. Minusta olisi ok esim. kutsua vain 2-3 kaveria ja mennä niiden kanssa sirkukseen, huvipuistoon, teatteriin tms. Se kyllä toimisi kaverisynttäreinä. Mitta perheen kesken tehty kiva juttu olisi enemmänkin synttärilahja, mutta ei korvaisi kavereiden kanssa juhlimista.

Vierailija

Ei tuon ikäisiltä voi kaverisynttäreitä jättää pois. 

Ne on niin kiva tapahtuma koko lapsioaumalle ettei mikään naapurikaupunki korvaa sitä. Mutta voittehan te juhlia perheen kanssa toisessa kaupungissa tekemällä jotain kivaa ja erikseen kaverisynttärit. Niin me ollaan monesti tehty. 

Mulla on kolme lasta ja joka vuosi jokainen lapsi saa päättää mitä tehdään ja syödään synttäripäivänä. Sen lisäksi järkkään kaveri- ja sukulaissynttärit. 

Kaikista huonoimmassa tapauksessa sun lapsi jätetään kutsumatta muiden synttäreille, kun hänkään ei kutsunut muita. 

Vierailija

Ne sukulaissynrtärut sen sijaan voi yhdistää johonkin muuhun hauskaan! Niin meillä on tehty. Mummot, sisarukset ja kummit yhdessä keilaamaan ja ravintolaan, yhdessä leffaan, pelaamaan minigolfia tai lätkämatsiin. Jotain, mistä lapsi tykkää.Tai piknikki jossain ulkoilualueella tms. On kaikista paljon hauskempaa, kuin ainaiset kakkukahvit.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat