Sebastian Tynkkynen erotettiin perussuomalaisista

Seuraa 
Liittynyt19.9.2015

lokakuu 26, 2015 2:38

Yk­si­tyis­ten tie­to­jen le­vit­te­ly pe­rus­suo­ma­lai­sil­le liikaa – Se­bas­tian Tynk­ky­sel­le ero­pas­sit

Perussuomalaisten puoluehallitus päätti perjantai-iltana pitämässään kokouksessa erottaa Sebastian Tynkkysen perussuomalaisesta puolueesta.

Puoluehallitus oli aikaisemmin pyytänyt Tynkkyseltä selvitystä tämän toiminnasta niin sanottua tuuletuskokousta koskeneiden henkilötietojen käsittelyssä. Tynkkynen oli ennen viime viikon perjantaita kerännyt verkkolomakkeella nimiä ja julkaissut nämä nimet verkossa kysymättä allekirjoittajien suostumusta.

Perussuomalaiset teetti nimien julkaisusta oikeudellisen selvityksen. Tynkkynen on selvityksen mukaan mitä ilmeisimmin rikkonut henkilörekisterilakia ja levitellyt yksityiselämän suojan piiriin kuuluvia tietoja. Toiminnalla on puoluehallituksen mukaan loukattu puolueen jäsenten sekä mahdollisesti muiden kansalaisten lailla turvattuja oikeuksia. Tynkkysen vastuullinen asema puolueessa huomioiden menettely on puoluehallituksen mukaan erityisen moitittavaa.

Perjantain-illan kokouksessa asian käsittelyä jatkettiin ja puoluehallitus perehtyi Tynkkysen kirjalliseen vastineeseen. Tynkkynen ei itse osallistunut kokoukseen.

Vastine ei ollut riittävä. Puoluehallitus päätti erottaa Sebastian Tynkkysen puolueen jäsenyydestä. Päätös oli yksimielinen.

Sebastian Tynkkynen on toiminut Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana ja Perussuomalaiset rp:n kolmas varapuheenjohtajana. Hän on kuulunut varapuheenjohtajuutensa kautta myös puoluehallitukseen.

https://www.suomenuutiset.fi/yksityisten-tietojen-levittely-perussuomala...

Sebastian Tynkkynen: "Minut on erotettu perussuomalaisista"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102620559906_uu.shtml

Sivut

Kommentit (107)

AV - MAMMA
Seuraa 
Liittynyt10.1.2015

Perussuomalaisten suvaitsevaisuuskokeulu epäonnistui. Tynkynen oli sittenkin liikaa perussuomalaisten ideologiaan. Seuraavaksi he alkavat erottamaan naisjäseniä. Tästä seuraa paluu oppositiossa räksyttäväksi takiaispuolueeksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Viikko alkoi hyvillä uutisilla :) tyrkkysestä on päästy eroon

Ja perussuomalaisista päästään kans eroon. Tynkynen oli kuitenkin varapuheenjohtaja, joten kyllä hänellä jonkinlainen kannatus on omissaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Viikko alkoi hyvillä uutisilla :) tyrkkysestä on päästy eroon

Ja perussuomalaisista päästään kans eroon. Tynkynen oli kuitenkin varapuheenjohtaja, joten kyllä hänellä jonkinlainen kannatus on omissaa.

Kolmas varapuheenjohtaja...

Vierailija

En ole koskaan persuja kannattanut tai äänestänyt, joten tässä ulkopuolisen kommentti. 

Puolue näyttää tehneen täyden ideologisen uudistuksen ja rikkoneen kaikki arvot, joita on ennen populistisissa puheissaan kannattanut. Ihmettelen, että Soini on saanut muut näinkin hyvin mukaan takinkääntöön. Koko puoleellehan olisi ihan se ja sama lakata olemasta, äänestäjän näkökannalta katsottuna. Ihan kuin kyseessä olisi ollut vain kulissi, jolla saadaan varmistettua maahan hallitus, joka voi touhuta mitä vaan omatessaan näennäisen ylivoiman.

Vierailija

Kyllähän moni ennusti jo vaalien aikaan, että persut on "uppoava laiva". Se ei vain vielä tuolloin näyttäytynyt näin voimakkaana kuin tässä hetkessä.

Äänestäjäkunta on sekalaista seurakuntaa. Kovinkaan moni puolueen edustaja ei oikeasti jaa edes lähelle sitä arvomaailmaa, jota äänestäjäkunta edustaa. Puolueen sisällä on esiintynyt sooloilua. Tietysti on ymmärrettävää, että tämä Tynkkysen veto ei herättänyt kovin innostusta muutenkin hajanaisessa persupuolueessa. Soinillakin varmasti pinna kireällä, ja verensokerit heittelevät.

Vierailija

Oliko tuolla päätöksellä mitään tekemistä demokratian kanssa.

Sebastian Tynkkynen sai paljon ääniä joista muut Persut ovat hyötyneet. Persujen pitäisi myös palauttaa Sebastianin hankkimat äänet joita on käytetty muiden edustajien hyväksi.

Puolue on lähellä romahtamista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Oliko tuolla päätöksellä mitään tekemistä demokratian kanssa.

Oli. Tynkkynen sai esittää vastineensa ja asiasta äänestettiin. Sitä on demokratia.

Vierailija

Hallituksen tehtävä on hoitaa suomen asioita, ei toteuttaa jotain aiemmin kirjoitettua vaaliohjelmaa yksiyhteen. Nykyinen hallitus on moneen edelliseen verrattuna siitä poikkeuksellinen että ainakin yritystä on moninkertaisesti. Tuloksia ei toki näe vielä vaan vasta myöhemmin.

Persujen ongelma on se, että nopean kasvun myötä persuun päätyivät kaikki nämä pikkunäpertelijät ja kylän megatähdet ja muut yhden asian touhottajat joiden yhteistyökyky ja jääräpäisyys ei ole riittänyt mihinkään muuhun puolueeseen. Näitä sitten karsitaan kun nämä eivät tajua että meininki hallituksessa on hieman erilainen kuin oppositiossa.

Esim. hallituksesta eron vaatiminen muutama kuukausi hallituksen perustamisen jälkeen kun pikku Sebastian ei saanut joka asiassa tahtoaan läpi oli aika älytön projekti. Lisäksi tätä on vedetty läpi julkisuuden kautta eikä taustalla kuten kokeneemmissa puolueissa.

Viime hallituskaudella luulisi hitaammankin huomanneen että oppositiossa voi huudella mutta kukaan ei kuuntele. Jos haluaa edes jotain saada aikaiseksi, olisi syytä istua hallituksessa.

Demarit, vasurit ja muukin sixpäkki tosin todistivat että pelkkä hallituksessa istuminen ei riitä, pitää myös tehdä jotain.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat