5v lapsi. Aamulla nousi 38.5 kuume ja oksentanut tänään n 7krt

Vierailija

Pitäisköhän soittaa aamulla terkkariin? 

Aamulla tosiaan nousi kuume yhtäkkiä 38.5 ja lapsi alkoi oksentamaan. Sen jälkeen oli tosi outo eikä jaksanut tehdä mitään. Makasi vain hiljaa. Oksensi päivän aikana n 7krt ja nyt kuume laskenut. Mitä ihmettä tälläinen voi olla? Hiukan on pystynyt syömään mutta lähes kaikki tulee ylös.

Kommentit (7)

Vierailija

Oksennustautia. Sikäli hyvä ettei ripuloi ja noinkin iso lapsi niin ei niin helposti kuivu, mutta kaikenmoista juotavaa, mehujäätä ym. pitäisi yrittäää ottaa tiheästi. Syöminen ei niin väliksi ole, mutta raikasta juotavaa vesi, mehut, limsat hyviä.

Vierailija

On muitakin lapsia. En usko ruokamyrkytykseen, tai en ainakaan tiedä mistä olisi tullut. Kenelläkään muulla ei oireita ole. Torstaina hänen sisaruksensa tosin oksensi yhden kerran ja tästä ihmeellisen tekee se, että tämä sisarus on oksentanut viimeksi ehkä 3vuotta sitten. Hän ei oksentanut enempää,vain tuo yksi kerta.

Ap

Vierailija

Ei liene ruokamyrkytys kun muut eivät ole sairastuneet. Sopisi hyvin vatsataudiksi kun sisaruskin on oksentanut. Oliko tällä sisaruksella muuta? Lämpöä? Ripulia? Onko teillä muita lapsia? Jos on niin ovatko oireilleet?

Paranemista ❤

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat