Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohisuikaleet

Vierailija

Söimme hunaja marinoituja lohisuikaleita jotka eivät olleet paistuneet kypsiksi eli olivat vielä raakoja. Voiko tästä olla jotain haittaa?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Saattaa olla, nuo on syömäkelvotonta ruokaa.

Miten se lohi muuttuu syömäkelvottomaksi, kun se suikaloidaan?

Vierailija

Lohtahan syödään myös raakakypsennettynä, eli graavina. Uunilohi saa jäädä sisältä roosaksi. "Marinadi" säilöö suikaleet. En usko että siitä on ollut mitään haittaa. 

Koska en käytä kys. tuotteita en tiedä kuinka kauan niitä kuuluisi paistaa. Luulisi jonkun teillä tietävän kun kerran ostitte ja valmistitte niitä. Hunajamarinoitu lohi, joopajoo.

Kokeile seuraavaksi tällaista:

pyydä että kalakauppias leikkaa sinulle lohimedaljongit, 1/ syöjä

kun tulet kotiin, pyyhi medaljoinkeja vähän talouspaperilla ja pirskottele niille, molemmin puolin soijakastiketta. Jätä odottamaan siksi aikaa kun teet lisukkeet: laitat perunat kiehumaan, valmistelet riisin tai nuudelit, teet salaatin, mitä nyt teetkin

laita seesaminsiemeniä lautaselle ja kierittele medaljongit siinä

paista voin (oivariinin) ja öljyn seoksessa n. 3 min/ puoli, testaa kypsyys haarukalla: kun se menee kevyesti medaljongin läpi, lohi on kypsää

syökää

Koko tähän kokkailuun menee n. 30 min. Missä ajassa valmistit hunajamrinoidun lohisuikaleaterian lisukkeineen? Hyvä ruoka ei ole ollenkaan rasittavampaa tehdä kuin huono ruoka. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Lohtahan syödään myös raakakypsennettynä, eli graavina. Uunilohi saa jäädä sisältä roosaksi. "Marinadi" säilöö suikaleet. En usko että siitä on ollut mitään haittaa. 

Koska en käytä kys. tuotteita en tiedä kuinka kauan niitä kuuluisi paistaa. Luulisi jonkun teillä tietävän kun kerran ostitte ja valmistitte niitä. Hunajamarinoitu lohi, joopajoo.

Kokeile seuraavaksi tällaista:

pyydä että kalakauppias leikkaa sinulle lohimedaljongit, 1/ syöjä

kun tulet kotiin, pyyhi medaljoinkeja vähän talouspaperilla ja pirskottele niille, molemmin puolin soijakastiketta. Jätä odottamaan siksi aikaa kun teet lisukkeet: laitat perunat kiehumaan, valmistelet riisin tai nuudelit, teet salaatin, mitä nyt teetkin

laita seesaminsiemeniä lautaselle ja kierittele medaljongit siinä

paista voin (oivariinin) ja öljyn seoksessa n. 3 min/ puoli, testaa kypsyys haarukalla: kun se menee kevyesti medaljongin läpi, lohi on kypsää

syökää

Koko tähän kokkailuun menee n. 30 min. Missä ajassa valmistit hunajamrinoidun lohisuikaleaterian lisukkeineen? Hyvä ruoka ei ole ollenkaan rasittavampaa tehdä kuin huono ruoka. :)


Vertaapas kalatiskiltä ostettujen medaljonkien ja niiden hunajamarinoitujen suikaleiden hintaa...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lohtahan syödään myös raakakypsennettynä, eli graavina. Uunilohi saa jäädä sisältä roosaksi. "Marinadi" säilöö suikaleet. En usko että siitä on ollut mitään haittaa. 

Koska en käytä kys. tuotteita en tiedä kuinka kauan niitä kuuluisi paistaa. Luulisi jonkun teillä tietävän kun kerran ostitte ja valmistitte niitä. Hunajamarinoitu lohi, joopajoo.

Kokeile seuraavaksi tällaista:

pyydä että kalakauppias leikkaa sinulle lohimedaljongit, 1/ syöjä

kun tulet kotiin, pyyhi medaljoinkeja vähän talouspaperilla ja pirskottele niille, molemmin puolin soijakastiketta. Jätä odottamaan siksi aikaa kun teet lisukkeet: laitat perunat kiehumaan, valmistelet riisin tai nuudelit, teet salaatin, mitä nyt teetkin

laita seesaminsiemeniä lautaselle ja kierittele medaljongit siinä

paista voin (oivariinin) ja öljyn seoksessa n. 3 min/ puoli, testaa kypsyys haarukalla: kun se menee kevyesti medaljongin läpi, lohi on kypsää

syökää

Koko tähän kokkailuun menee n. 30 min. Missä ajassa valmistit hunajamrinoidun lohisuikaleaterian lisukkeineen? Hyvä ruoka ei ole ollenkaan rasittavampaa tehdä kuin huono ruoka. :)

Vertaapas kalatiskiltä ostettujen medaljonkien ja niiden hunajamarinoitujen suikaleiden hintaa...

Niinpä, sontaa syödään, kun halvalla saa.

Medaljongit on kyllä helppo itsekin leikata.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

pöh. Olivat siis oikein paistettuja. Suomalaiset kun tykkää pilata kalansa liikapaistolla.

no ei tuollaisia vakuumipakattuja kyllä kuulu raakana syödä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Lohtahan syödään myös raakakypsennettynä, eli graavina. Uunilohi saa jäädä sisältä roosaksi. "Marinadi" säilöö suikaleet. En usko että siitä on ollut mitään haittaa. 

Koska en käytä kys. tuotteita en tiedä kuinka kauan niitä kuuluisi paistaa. Luulisi jonkun teillä tietävän kun kerran ostitte ja valmistitte niitä. Hunajamarinoitu lohi, joopajoo.

Kokeile seuraavaksi tällaista:

pyydä että kalakauppias leikkaa sinulle lohimedaljongit, 1/ syöjä

kun tulet kotiin, pyyhi medaljoinkeja vähän talouspaperilla ja pirskottele niille, molemmin puolin soijakastiketta. Jätä odottamaan siksi aikaa kun teet lisukkeet: laitat perunat kiehumaan, valmistelet riisin tai nuudelit, teet salaatin, mitä nyt teetkin

laita seesaminsiemeniä lautaselle ja kierittele medaljongit siinä

paista voin (oivariinin) ja öljyn seoksessa n. 3 min/ puoli, testaa kypsyys haarukalla: kun se menee kevyesti medaljongin läpi, lohi on kypsää

syökää

Koko tähän kokkailuun menee n. 30 min. Missä ajassa valmistit hunajamrinoidun lohisuikaleaterian lisukkeineen? Hyvä ruoka ei ole ollenkaan rasittavampaa tehdä kuin huono ruoka. :)

en ole ap, mutta meillä syödään marinoituja lohisuikaleita aika useinkin arkena. Syy: nopeus, hinta ja hyvä maku. Suikaleet paistuvat samassa ajassa kuin riisi, kukkakaali ja parsakaali kiehuvat. Ateria on alusta loppuun valmis 15 minuutissa.

Vierailija

Miten olet onnistunut jättämään ne raaoiksi, lohihan kypsyy pannulla ja keitossa melkein minuuteissa, etenkin suikaloitu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei varmasti kuulukaan mutta sattuuko kukaan tietämään mikä niiden kypsennysaika on?

Kypsyvät varmaankin nopeammin kuin broilersuikaleet. Paista ensin kovemmalla lämmöllä minuutti, pari, ja jos et ole varma kypsyydestä, niin jätä pannulle kannen alle pariksi minuutiksi hautumaan (kypsymään) niin eivät ainakaan kuivaksi mene.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat