Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Siinä se ny sit on - Sofian vauvamassu

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/kuninkaalliset/art-1445657101667.html

Viktuurian massu on kyllä paljon isompi vaikka kuukausi vaan pitäs olla eroa lasketuissa ajoissa.

http://m.iltalehti.fi/kuninkaalliset/2015102320549767_kg.shtml

Kommentit (13)

Vierailija

Mulla on aavistus, että Viktorian raskaus on pitemmällä, aika paljonkin pitemmällä. Hovin kertoma laskettu aika ei ole se oikea, että hän saisi olla raskaana rauhassa.

Vierailija

kauhee uutinen jostain ihan olemattomasta vatsasta. jos olis joku normi maija kyseessä kukaan ei tuon vatsan edes huomais on sen verran olematon vielä.

Vierailija

Ennemmin seurailen normimaijan raskautta, kuin jonkun pyrkyrin siivestystä. Oli aika "johtajan" ilme rimppessalla tuolla yhdessä kuvassa. Onneksi C-P ei ole kruununprinssi...

Vierailija

Victorian vatsan kokoon vaikuttaa luultavasti se, että hän on jo saanut yhden lapsen, jolloin seuraava raskaus alkaa helposti näkyä aiemmin, sekä Sofia oli jo lähtökohtaisesti hieman Victoriaa hoikempi.

Vierailija

Mulla samoihin aikoihin laskettu ja maha on tosi vaikea piilottaa, vaikka mieluusti en vielä esittelisi kaikille... Kolmas tulossa.

Vierailija

Sofialla ei kyllä ole mahaa. Katsokaa itseänne peilistä: tiukka mekko päälle ja peppu pitkälle. Monennellako  kuukaudelle olet sen jälkeen?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Eikun tossa tekstissä lukikin että heidän lasketuilla ajoillaan olisi vain muutama viikko väliä. Ap


Eli tääkin on sit vaan harhautusta. O_o Ap

Vierailija

No kyllähän vatsan kokoon vaikuttaa moni muukin kuin se että kuinka pitkällä raskaus on. Kohdun asento, onko pitkä vai lyhyt selkä, onko aiempia lapsia, minkä muotoinen vatsa on ennen raskautta, onko lapsivettä paljon vai vähän jne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat