Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tiristää vielä 4kg pois ja kiinteytyä?

Vierailija

Lähtömitat 170cm/76,9kg ja vy 96cm.
Nykymitat 64,2kg ja vy 72cm. Farkkujen koko ennen 30-31 tuumaa, nyt 27-28 tuumaa. Olenko nyt s vai m kokoinen? Tahtoisin vielä n. 4kg pois. Tuntuu että sen verran olisi alleja ja rasvaa vatsan seudulla. Mikä liikunta olisi tehokasta kiinteytymiseen?

Kommentit (10)

Vierailija

Onnea painonpudotuksesta! Juoksu ja uinti voisivat olla hyviä kiinteytymiseen ja yleiskunnon kohotukseen/ylläpitoon.

Vierailija

Kokoa mietin siksi että saisi helpisti tilattua uusia vaatteita netistä ilman palautusrumbaa. Juoksu kiinnostaa kyllä paljon! Kiitos! Ap

onneksi olkoon.

Pitkäkestoinen matalalla sykkeellä tapahtuva liikunta. Reipas kävely/hölkkä tai kuntosalilla erilaiset cardio laitteet matalalla sykkeellä.

Monesti suositellaan ns. Aamuaerobista, ennen kuin on nauttinut mitään syötävää yön jälkeen. Monesti uskotaan että "aamuaerobisen" aikana energiaa otetaan suoraan rasvavarstoista.  Tämän tehosta ollaan monta mieltä, joten jos ajatuksena ei viehätä niin tärkeää on että tuota liikuntaa tulee (lähes) joka päivä. Kokonais kalorimäärä/kulutus kuitenkin ratkaisee kaikkein eniten.

tsemppiä. 13 kg on hieno saavutus.

Vierailija

Millaisessa ajassa sait kevennettyä itsesi kertomiisi mittoihin? Keskittyisin nyt pitämään painon ainakin seuraavat kuukaudet tuolla tasolla. 

Tämä sen vuoksi, että moni palaa painossaan lähtölukemiin (tai korkeammallekin) vuoden kuluessa laihduttamisen aloittamisesta. 

Vierailija

Aikaa tähän meni 4kk ja nyt paino pysynyt samassa pari kuukautta ja toivon todellakin ettei se enää nouse! Ap

Vierailija

HIIT-treeniä, pilatesta, tai vaikka Jillian Michaelsin treenejä, runsasta vedenjuontia ja hiilarit minimiin (toki treenipäivinä pitää vähän tankata). Luulisi lähtevän.

Nimimerkillä kokemusta on. :)

Vierailija

Vaatekoko riippuu muistakin asioista kuin pituudesta, painosta tai housujen tuumakoosta. Esimerkiksi hartoiden leveydestä, raajojen pituudesta tai rinnanympäryksestä.
Minulle aina sopiva koko on S tai 36, kun olen 164/59 pienihartiainen, lyhytraajainen suht. pienellä rinnanympäryksellä. Kaikki netistä tilaamani vaatteet istuu tosi hyvin.
Taitaa olla kuitenkin aika harvinaista ja kun on uudet kehon mitat, kannattaa rauhassa sovitella vaatteita.

Itsekin haluaisin kiristellä 4 kg, mutta tuntuu mahdottomalta kun ei ole itsekuria luopua esim karkinsyönnistä ja panostaa täysillä ruokavalioon. Harrastamani juoksu ja nopeatahtiset jumpat esim. bodystep, kiinteyttää kyllä nopeesti vaikka paino ei putoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat