Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tänään kokataan...

Vierailija
23.10.2015 |

...porkkana- ja perunasiivuja oliiviöljy-hunaja-sitruuna-yrtti-suola-pippurimarinadissa uunissa paahtaen.

-höyrytettyä parsakaalia

-porsaankyljyksiä.

 

Jälkiruoaksi en keksi muuta, kuin että tekisin marjamehusta hyytelöä, jonka kanssa kermavaahtoa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loistavaa! Joku siis vielä syö  porsaankyljyksiä. Luulin, että ne ovat jo historiaa. Syötkö joskus myös potkaa?

Vierailija
2/4 |
23.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä syö potkaa :) Sinä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kyllä syö potkaa :) Sinä?

En voisi käydä Saksassa syömättä Eisbeinia. Paljon hapankaalia ja riittävästi olutta niin das macht gut!

Vierailija
4/4 |
23.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aaaah... Hapankaalia.

Possunkyljyksiä. Savupotkaa...

Ne kun maustaa korianterilla. sitruunamelissalla ja limetillä. Ripaus chiliä ja kaikki upotetaan kookoskermaan. jam.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kaksi