Avoimia työpaikkoja on kyllä

Kommentit (7)

Vierailija

Aika kovia vaatimuksia suhteellisen yksinkertaisiin töihin vaikuttaa olevan. Monen vuoden työkokemus, laitoshoitajan koulutus, ajokortti...

Vierailija

Ei oo siivousalan koulutusta eikä kokemusta, ei myöskään trukkikorttia, enkä varmasti jaksaisi opiskella ja tehdä yötöitä.

Vierailija

Siivoustöihin on kyllä työpaikkoja, mutta ne on tunti silloin, toinen tällöin, tunti siellä ja toinen tuolla. Monesti vaaditaan ajokortti ja oma auto. Muutaman tunnin työhön menee koko päivä aamusta iltaan tai yöhön eikä palkkaa saa kuin työtunneilta.

Jos taas jossain on vakituinen työpiste kokopäivätyöhön, niin niihin on kyllä hakijoita ja paljon.

Vierailija

Jaa. Mutta ei minulta ainakaan löydy noissa ilmoituksissa vaadittavia asioita, esim. kokemusta. Eikä tällä paikkakunnalla edes ollut juuri mitään auki.

Oliko sulla jotain muuta fiksua kerrottavaa?

Vierailija

Hain tuossa haussa viideltä eri kokoiselta paikkakunnalta eri puolilla Suomea. Nollaa tarjottiin. Ei taida olla tuossa ratkaisua Suomen 500 000 työttömälle. Toisekseen, nostaako se Suomen kilpailukykyä ja vientiä, että minä, jolla on akateeminen koulutus, monivuotinen kansainvälinen kokemus ja kyky työskennellä sujuvasti suomen lisäksi sujuvasti kolmella muulla eurooppalaisella kielellä, kouluttaudun siivousalalle ja alan osa-aikaiseksi siivoojaksi? Duunaritason hanttihommia tein toki tehtaassa opiskeluaikoina vuosia, siellä jopa ylenin hommasta toiseen, mutta sitä paikkaa ei enää ole edes olemassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat