Lapsettomat miehet, lukekaas tämä ketju

Vierailija

http://www.vauva.fi/keskustelu/2427393/marja_hintikka_live_vauva_sylissa...

Tuosta ketjusta käy hyvin ilmi, mitä mieltä naiset ovat seksin tarpeellisuudesta ja parisuhteen merkityksestä sen jälkeen, kun "mato on koukussa" eli lapsi on saatu. Voi olla aika hyytävää luettavaa. :) Kannattaa miettiä, mitä sallii itselleen uskoteltavan, ennen kuin tekee päätöksen lasten hankkimisesta.

Kommentit (10)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Naiset on kieroja petoja, jotka haluaa vain mieheltä spermat. Hyi hitto.

No ei nyt vain spermat. Elatus myös.

Vierailija

Oksettaa ja inhottaa ajatella miestä, joka lykkisi innoissaan naista, jolla on pariskunnan oma 1,5-vuotias lapsi rinnassa kiinni. Toivottavasti joku tekee lastensuojeluilmoituksen tuosta. Tuon ikäinen lapsi varmaan traumatisoituu joka tapauksessa kamalista varhaisista muistikuvista ja viimeistään sitten teininä, kun saa netistä lukea vanhempiensa seksitempauksista.

terv. vela-nainen

Mies 29v
Seuraa 
Liittynyt6.3.2015

Se voi olla yksi syy miksi joitakin miehiä kiinnostaa jopa alaikäiset teinit; ajatellaan että nuorilla penis/uteliaisuus vastakkaista sukupuolta kohtaan menee kauas vauvojen edelle ja vanhemmilla vaaka kallistuu lisääntymiseen. Jossakin siinä välillä on myös semmoinen 50/50 vaihe oletettavasti.

-Mies 29v + 1v-

Vierailija

Onneksi itselläni on sen verran tervejärkinen mies että ymmärsi sanomattakin, että vauvan ruokailuhetket ovat vauvaa varten. Emme mekään toisiamme häiritse kun yritämmes syödä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ja silti vapaaehtoisesti lapsettomana ja seksiä tärkeänä pitävänä naisena oli aivan hemmetin vaikea löytää puolisoa.

Näinhän se väistämättä on, mutta kun sen sopivan kerran löytää, lapsettomuus vankistaa suhdetta. -ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Onneksi itselläni on sen verran tervejärkinen mies että ymmärsi sanomattakin, että vauvan ruokailuhetket ovat vauvaa varten. Emme mekään toisiamme häiritse kun yritämmes syödä. 

Turha takertua siihen tissiin (heh). Kyllähän tuolla muitakin kommentteja on. Tyyliin ihan sama, mitä mies haluaa, en minä mikään reikä ole... -ap

nipsu.

Onhan noita valitettavasti ollut lähipiirissä sekä tutuilla, että moni päätyy eroon lapset saatuaan, tai sitten nainen huijaa hyvätuloisen miehen lapsensa isäksi jotta saa elatusmaksut ja voi elää mukavasti toisen miehen kanssa. Se jos mikä on sairasta.

Onni on näin naisena kun ei ole halua saada omia lapsia ja on mies joka ajattelee samoin, seksi on hyvää ja elämä on vaan helpompaa ja stressittömämpää sekä vapaampaa. Toki eihän lapseton parisuhde automaattisesti ole parempi ja toki lapset ovat toisten elämän suola ja lapsiperhe tuo onnen. Tuntuu vain että melkoinen koetus se lapsiperhe-elämä on usein parisuhteelle. Surullistahan se on että se parisuhde uhrautuu lapsen vuoksi, mutta ehkäpä sellaiset liitot ei toisaalta olisi koskaan kestäneet ilmankaan lapsia. Pareistahan nämä asiat on kiinni eikä lapsista.

Eikö muutenkin ole yleisempää naisten halu tulla äideiksi, kuin miesten halu tulla isiksi?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Onni on näin naisena kun ei ole halua saada omia lapsia ja on mies joka ajattelee samoin, seksi on hyvää ja elämä on vaan helpompaa ja stressittömämpää sekä vapaampaa. Toki eihän lapseton parisuhde automaattisesti ole parempi ja toki lapset ovat toisten elämän suola ja lapsiperhe tuo onnen. Tuntuu vain että melkoinen koetus se lapsiperhe-elämä on usein parisuhteelle.

Tästä olen samaa mieltä. On valtavan suuri onni, kun on saanut syntyä ihmiseksi, joka ei lapsia halua. Valtava määrä vaikeuksia, vastuita, ongelmia ja rasitteita pyyhkiytyi heti pois. Olen vapaa, onnellinen ja varoissani. 

Lainaus:
Surullistahan se on että se parisuhde uhrautuu lapsen vuoksi, mutta ehkäpä sellaiset liitot ei toisaalta olisi koskaan kestäneet ilmankaan lapsia.

Tämä olen kyllä eri mieltä. Ainakin oma parisuhteeni on sellainen, että voin kuvitella sen kestävän vaikka mitä, mutta jos tässä lapsia alettaisiin hankkimaan, kaikki kyllä murenisi jo ihan sen takia, että vähintään jompikumpi meistä todennäköisesti hajoaisi täydellisesti lapsiperhearkeen. Tosin vikahan ei tällöin ole suhteessa vaan kaikessa negatiivisessa, joita lapsista seuraa.

PS. Kokeilen, miten siteeraaminen toimii uudella foorumisftalla, ja kun esikatselua ei ole, jälkimmäinen lainaus voi mennä väärin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat