Onko miesystäväni feederi? Feederin rajat?

Vierailija

Meinasin alkaa vastata tohon 100-kiloisia ketjuun mut päätin tehdä oman. Olen 116kg/169cm. Olen seurustellut puoli vuotta hoikka miehen kanssa. Hänen lastensa äiti on minun kokoiseni ja edellinen naisystävänsä vielä isompi. Kun tuskailen painonpudotuksestani,ikuisesta sellaisesta...huh, kehuu minun olevan hyvä juuri tällaisena. Tekee hyviä ja lihottaa ruokia, kermaperunoihinkin laittaa kuohukermaa jne.

Voiko feederi olla mies joka ei ole kaksisataakiloisen kanssa vaan tällaisen vähän yli satakiloisen?

Seksiä harrastaessa emme syö, joskus nuolee kermavaahtoa toistemme vartaloilta ja hänkin minun pillultani. Jossain jenkkidokkarissa näin jotain hirveitä feederi-syötettäväjuttuja, jossa tehtiin pornoakin aiheesta (nahkakorsetidsa olevalle sidotulle naiselle kaadettiin rasvaa truutalla suoraan suuhun.. Itse en liitä syömistä seksiin tai haluaisi olla näin lihava.

Siis missä menee feederi rajat?

Kommentit (10)

Vierailija

Luultavasti miehesi ainakin miellyttyy lihavista naisista, jos edellisetkin kumppanit ovat olleet isokokoisia. Lihavuutta ihaileva ja siitä kiihottuva ei välttämättä ole feeder. 

Vierailija

Ei pakota syömään, mutta kyllä mua ärsyttää kun jos sanon vaik sunnuntai-iltana et pakko keventää tuleva viikko ku tullu syötyä liian raskaasti ni ei tue siinä yhtään vaan tuo tänne silti herkkuja ja tekee raskaita ruokia. Ja kehottaa ottamaan lisää ja sitten otan kun ruoka on muutenkin mum heikkous. Ei muuten käytä valtaansa muhun mielestäni, mutta en omasta tahdosta käy koskaan esim baarissa ku en halua ku olen niin läski.

Vierailija

Jos miehesi haluaa lihottaa sinua, hän on todennäköisesti feederi. Toisaalta tuokin on melko harvinaista, ja hän saattaa vain yleisesti ottaen pitää muhkummista naisista. Kannattaa varmaan keskustella asiasta hänen kanssaan avoimesti, ennen kuin suhteenne etenee kovin pitkälle. 

Vierailija

Tuskin feederi, mutta valinnut sinut pääasiassa kahdesta eri syystä. 1) sovit täydellisesti hänen preferenssiinsä painon suhteen, 2) olet täysin vietävissä, eli manipuloitavissa. Et kykene laihduttamaan, vaan mies tietää että sinä syöt tasan sen aina mitä hän eteesi kiikuttaa.

Sairastahan tuo on. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat