Eikö kirjastossa kuulu enää olla hiljaa?

Vierailija

Hirveä hälinä koko ajan ympärillä, tuntuu että kirjastosta on tullut joku rupattelu- ja leikkipaikka. Viekää ne kersat muualle juoksemaan ja kiljumaan, kuulumiset toisten äitien kanssa voitte paapattaa vaikka kahvilla, ei kirjastossa. Turha täällä on yrittää mihinkään keskittyä.

Kommentit (5)

Vierailija

Yliopiston kirjastossa tuon etenkin huomaa. Yleensä kun ulkomaalaisia vaihto-opiskelijoita tulee sisään, niin kauhea naurunremakka ja pulputus kuuluu ympäri kirjastoa, vaikka ihmiset yrittävät lukea. On monet kerrat tehnyt mieli mennä sanomaan, ettei kirjasto ole mikään juoruilupaikka.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei. Sitä varten siellä on lukusalit.

Turhaan tätä alapeukutatte, se on faktaa. Kirjastot ovat nykyään ajanviettopaikkoja. Hiljaiset lukutilat erikseen. 

Vierailija

Ylimääräinen ääntely kirjastossa pitää kirjata Suomen rikoslakiin teoksi, josta pitää kaikkein ankarampain paragrafein mukaisesti rankaista rikoksentekijää! Osoittaa törkeää piittaamattomuutta kirjojen lukijoita kohtaan mennä päästelemään asiaankuulumattomia äännähdyksiä kirjastotiloihin, ja siitä pitäisi määrätä 10 000 euron sakko ja ikuinen porttikielto! Desibelimittarit kirjaston seinään!

Vierailija

Silti hippaleikit hyllyjen väleissä, kiljuminen eikä kovaääninen kälätys kuulu kirjastoon. Kysykää vaikka kirjaston työntekijöiltä, mitä ovat mieltä asiasta. Lapsille voisi opettaa, että on olemassa paikkoja, joissa ei ole soveliasta riehua tai pitää meteliä.

Ihmeellistä, kun ei missään saisi vaatia ottamaan omalla käytöksellään muita huomioon.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat