Väsyttää niin, etten jaksa edes nousta aamuisin sängystä ylös

Vierailija

Nyt olen lähinnä nukkunut kaksi päivää, en jaksa lähteä kouluun enkä ylipäätään liikkua ulos asunnosta. Väsymys on kovaa ja saa minut muuttamaan suunnitelmiani, sillä koen, että on pakko levätä ja nukkua. Ja tästähän tulee kierre, sillä unirytmi on kääntynyt ylösalaisin ja liiallinen uni tekee kuulemma entistäkin väsyneemmäksi.

Olen nyt syönyt d-vitamiinia muutaman viikon, sillä ajattelin jos väsymys johtuisi tästä pimenevästä vuodenajasta. En huomaa oikeastaan mitään eroa aiempaan, eli ei ilmeisesti ole auttanut ainakaan vielä. Syön mielestäni ihan terveellisesti ja teen pieniä kävelyjä päivittäin.

Keväällä hakeuduin samasta syystä lääkäriin ja minulta otettiin verikoe, mutta niissä ei ollut mitään pielessä. Alkoi sitten puhua mielialalääkkeistä, joita en todellakaan koe tarvitsevani. En ole masentunut. Mikä voisi olla väsymykseni syynä? Pitäisikö vielä yrittää uudestaan lääkärissä käyntiä?

Kommentit (5)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Anemia

Ei ole anemiaa. Ap

oletko varma, Hb ei kerro koko totuutta, varmista raudantasot varastoraudan mittauksella verestä.

Vierailija

Jos tuo on pitempiaikaista, en osaa auttaa. Jos tuo on akuuttia, niin voin kertoa, että meidän perheessä on sairastettu juuri jotain virusta, joka väsyttää aivan hemmetisti. Juuri mitään muita oireita ei ole ollut ajoittaista jäsenten särkyä lukuun ottamatta, mutta väsymyksen takia työnteosta ei meinannut tulla mitään ja aamulla ei  tahtonut jaksaa nousta sängystä ylös. Ja meillä siis sairastetaan aniharvoin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat