Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nuorten monikulttuurinen kohtauspaikka

Vierailija

Kuljinpa tässä taas kerran kaupungin ylläpitämän nuorten monikuluttuurisen kohtauspaikan ohi. Siinä kulkiessani katsoin julisteita ja muuta näkyville levitettyä materiaalia. Kaikissa kuvissa oli henkilö, jonka ihonväri oli eurooppalaista tummempi. 

Onko siis tämä monikulttuurisuus = kaikki ulkokuluttuurit yhdessä? Miksei joukossa ollut eurooppalaisten ihmisten kuvia?

Jostain 'kumman' syystä tuossa kohtauspaikassa olen nähnyt käyvän vain eriasteisesti tummia miehiä. Ilmeisesti naiset ja eurooppalaiset eivät kuulu monikuluttuuriseen teemaan. 

Kommentit (2)

Vierailija

Monikulttuurisuuden käsite on melkoisesti kaventunut viime vuosina. Itse asiassa se taitaa nykyään koskea Lähi-Itää ja islamilaista kulttuuria.

Vierailija

Tuokin paikka oli sellainen, ettei sinne rohkenisi kantasuomalaisena astua. Eikö kunnan olisi parempi rakentaa kohtaamispaikkoja, joihin KAIKKI ovat tervetulleita. Näin tapahtuisi aitoja kohtaamisia ja osattaisiin suhtautua paremmin toisiin osapuoliin. Ja säälittää myös jos tytöt ja nuoret naiset joutuvat Suomessakin jäämään miesten varjoon ja syrjään. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat