Peikkotytölle nimiehdotuksia?

Vierailija

Meillä on (vasta) kuukauden päästä ristiäiset, mutta tytön nimeä on jo jonkin aikaa pohdittu. Oli jo valittu nimi valmiiksi ennen kun tyttö syntyi, mutta tyttö ei yhtään näytä sen nimiseltä. Tyttö on ns. peikkotytön näköinen, mutta Ronja nimi ei käy. Menni miellyttäisi minua, mutta mies ei ole oikeen lämmennyt.

Nimi saisi olla ehkä vähän erikoisempi, mutta ei mikään tosi erikoinen tai väkisin väännetyn oloinen. Lähinnä etunimet hakusessa, ainakin yksi nimi tullee suvusta ja yksi määräytynee sen mukaan mikä sopii koko yhdistelmään.

Sivut

Kommentit (21)

Sippy cup
Seuraa 
Liittynyt18.10.2015

Olin juuri tulossa ehdottamaan Ronjaa. :D Mutta entäs Pinja, Saila, Riina, Linnea, Lotta, Pihla?  //EDIT: Oho, en laittanutkaan kovin harvinaisia nimiä, sori!

Syrup is still syrup in a sippy cup.

Vierailija

Ei lapset koskaan näytä sen nimiseltä kun on suunnitellut! Joten anna vain se nimi jonka meinasit. Kyllä lapsi alkaa siltä näyttämään varsin pian. Ja todettakoon vielä että lapsi tuskin ikuisesti näyttää peikolta...

Vierailija

Milli? Tai jopa Milly, niinkuin se metsänhenki (: Sini eli Sinipiika? Aamu, Ainikki, Aino, Aura, Amelia, Alma, Aava, Apila, Halla, Hilla, Ilta, Iiris, Kiira, Kyllikki, Lempi, Lumi, Lilja, Louna, Minttu, Neva, Pihla, Pilvi, Päivi, Raita, Ruska, Sade, Sadehelmi, Selja, Säde, Tuisku, Tuuli, Tuulia, Valo, Vilja, Virve, Vanamo, Viikka...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat