Kokemuksia sossun kotikäynnin perumisesta

Tavis äiti

Hain toimeentulotukea ja sossu olisi sen johdosta tekemässä kotikäynnin, mukana lastensuojelun sossu. Olen kuitenkin kovassa flunssassa..suostuukohan sossu kotikäynnin siirtämiseen? Kokemuksia?

Kommentit (14)

Vierailija

Siis tekeekö lastensuojelun sossu tollasen takia kotikäynnin? Huhhuh. Kuka enää uskaltaa edes toimeentulotukea hakea.

Vierailija

Kyllähän siitä kotikäynnin perumisesta voi haittaa olla. On elämänhallinnan puutetta jos lapsiperheessä joutuu toimeentulotukea hakemaan siksi ollaan aika heikoilla vesillä eli mm huostaanotto ei ehkä ole kaukana.

Vierailija

En oo koskaan kuullut että ton takia tekisivät kotikäynnin. Edes sossu josta haetaan toimeentulotukea. Tosin ajat ovat vissiin hiukan muuttuneet reilussa 10 vuodessa eli viittiikö sitä mennä pyytää apua sitten ensivuonna edes. Ja kyllä ne suostuu muuttamaan aikaa ilman mitään kummempaa

Vierailija

Meillä kävivät eri syystä ja jouduin muuttaa aikaa töiden takia ja se oli ok niille
.. Soittamalla se selviää! Soita sinne!

Vierailija

Ei sossua tarvia pelätä, apuaan ne tarjoaa. Mun mielestä outoa pelätä niitä tai olla päästämättä kotia..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei sossua tarvia pelätä, apuaan ne tarjoaa. Mun mielestä outoa pelätä niitä tai olla päästämättä kotia..

samat fiilikset, kummaa pelätä niitä. Mietin kyllä sitä, että tämä amp ei ilmeisesti ole ihan kartalla siitä miksi sinne ylipäätään tullaan. Pelkkä tuen hakeminen ei ole syynä, ellei rahat ole menneet johonkin mikä kertoo elämänhallinnan menettämisestä. 

On siis joko perinteinen sossuprovoilija, kujalla, tai johonkin syyllinen kun pitää auttavaa tahoa pelottavana.

Vierailija

No ei toimeentulotuen hakemisen takia tehdä kotikäyntejä, never heard! Onko teillä ollut tiliotteissa jotain sellaista mikä on antanut aihetta huoleen? Vuokrat maksamatta tai jotain? Jestas sentään, toimeentulotukiasiakkaina on vaikka kuinka paljon ihmisiä. Lastensuojelu on muutenkin ylikuormittunut, tuskin niillä on resursseja tarkistella kotioloja pelkän toimeentulotukihakemuksen takia. Ap jättää nyt jotain kertomatta. Kai sen ajan voi siirtää, soita sinne, ei täällä kukaan tuohon osaa vastata. Mikä siinä on että ihmiset ei enää nykyään ota yhtettä sinne taholle mitä asia koskee. Tällä palstalla on milloin mitäkin kysymyksiä liittyen lääkäriin, ulosottoon, kouluun, lastensuojeluun jne. 

Vierailija

Toimeentulotukihakemuksen takia ei todellakaan tehdä kotikäyntiä. Lastensuojelu tekee niitä, jos lasu-ilmoitus/ilmoituksia on tehty. Sairastumistapauksissa tapaaminen voidaan siirtää. Soita mahd. pian ko. sossulle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat