Rovaniemen mammat! Missä voi nähdä poroja luonnossa?

Vierailija

Olemme parhaillaan syyslomalla Rovaniemellä ja lapset haluaisivat kovasti nähdä poroja luonnossa. Eilen pajakylässä ei näkynyt vilaustakaan poroista. Samoin tulopäivänä ajomatka Kemistä oli poroton ;) Missähän niitä voisi nähdä? Olemme lähdössä huomenna kotiinpäin etelään ja voisimme suunnitella ajoreittiä kotiinpäinkin sen mukaan jos jollain olisi vinkata hyvää aluetta?

Kommentit (13)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

sairaalan läheisyydessä on monesti poroja myös

jepjep, etelästä reissuun majaileen rollon sairaalan pihalle:D Luksusta

Vierailija

Käykää ihan vaikka porofarmilla Rovaniemellä: 

http://www.porofarmi.fi

En tiedä onko enää toiminnassa mut nettisivut ainakin toimi vielä.

Ounasvaaran porot ovat tällä hetkellä oikein vittumaisia yksilöitä, en itse lähtisi erikseen bongaamaan näitä jos ei ole ihan pakko.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

sairaalan läheisyydessä on monesti poroja myös

jepjep, etelästä reissuun majaileen rollon sairaalan pihalle:D Luksust

en ymmärrä mitä ne porot majailee siinä sairaalan nurkilla mutta ehkä se on ihan turvallinen paikka katella niitä. Eikö niillä ole ny rykimäaika? Hirvaat voi olla aggressiivisia 😈

Vierailija

Mulle on suuri mysteeri nuo porot tuossa LKS:n pihassa ja varsinkin keskellä tietä. Se vaan ei ole oikein, että ambulanssit ja kaikki muutkin joutuvat väistämään jonkun toisen tuotantoeläimiä joiden kuuluisi olla joko tarhassa tai padassa. Ja noitahan saa välistä tosissaan väistellä, eivät ole aina kovin hyvällä tuulella.

Jos yhtään googlettaa, löytyy juttua lehdistä kuinka tuon tokan hirvaat on teloneet ihmisiä sairaalakuntoon. Onhan ne eksoottisia joo turistin katsella, mut todellinen vaara liikenteelle ja välistä myös ihmisille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat