Puhemies Lohela (ps): Naiskansaedustajien pukeuduttava konservatiivisemmin.

Hämmästynyt

http://www.hs.fi/m/politiikka/a1445218925879?ref=hs-mob-nopeat1-1

"Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps) toivoo kansanedustajilta konservatiivista pukeutumista. Miehet voivat käyttää Lohelan mukaan siistejä tummia farmareita. Naisilla pitäisi olkapäät olla peitettynä, Lohela sanoi tänään politiikan toimittajien aamukahvitilaisuudessa. Lohela on kiinittänyt huomiota kansanedustajien mielestään paikoin vapaamieliseen pukeutumiseen.

Lohela toivoo myös eduskunnassa toimivien toimittajien kiinnittävän huomiota pukeutumiseensa. Puhemiehen mukaan ministereitä ja kansanedustajia olisi myös syytä teititellä."

:D Islamia pelännyt persuedustaja on nyt sitä mieltä että naiskansanedustajien tulisi pukeutua peittävämmin. Miksi hän sitten vastustaa Islamia, jos on itsekin samoilla linjoilla?

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Lohela on oikeassa. Eduskunta on edustaa Suomessa korkeinta valtaa ja pitäisi olla samalla se arvostetuin (?) instituutio. Jos yritysten johdossakin pitää olla asialliset vaatteet, miksei tuolla kansanvallan huipentumassa?

Ja teitittely kuuluu hyviin käytöstapoihin.

Vierailija

Kyllähän tuo on ihan yleismaailmallinen ohje. Kaikkialla pyritään pitämään parlamentti arvokkaana ja kunnioitusta herättävänä. Yhtenä tekijänä tässä on tietynlainen pukeutuminen. En kyllä ole havainnut viime aikoina mitään riman alituksia pukeutumisen suhteen?

Vierailija

Ymmärrän kyllä etta kansanedustajien on pukeuduttava siististi, mutta mitä ihmeen tekemistä olkapäiden peittämisellä on asian kanssa? Esim. hihaton kotelomekko jättää olkapäät paljaaksi mutta voi olla erittäin siisti ja tyylikäs asu...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Miksi kirjoitit ketjun otsikkoon naisista? Koska halusit nostattaa "kohua". Lohela ei puhu pelkästään naisista.

Koska se ei herätä intohimoja jos mies pakotetaan pukeutumaan tietyllä tavalla. On yleisesti hyväksytty fakta että miehellä on yksi asu jota voi käyttää tuollaisessa tehtävässä. Miehet eivät jaksa ulista siitä, vaan pukeutuvat kuten on soveliasta. Kenenkään miehen elämä ei kaadu siihen jos joutuu esiintymään yltiö-konservatiivisessa ja äärimmäisen peittävässä puvussa. Miehillä on sen verran munaa.

KairaKaisa

Mielestäni miespuoliset kansanedustajat pukeutuvat ainakin kyselytunnin näkymän mukaan siististi ja sopivasti, mutta jotkut naiskansanedustajat esittelevät sulojaan omituisen avoimesti. Eduskunta ei tottavie ole mikään bikinien ja alusvaatteiden catwalkki saati alusvaatteetomuuden näyttelypaikka.
Jättäkää se intsenäisyyspäivän juhliin!

Vierailija

Työelämään ei vaan kuulu hihattomat asut. Yäk, viime kesänä minua palveli valtion virastossa nainen hihattomassa mekossa.

Ällötti. Näytti melkein hellemekolta. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ymmärrän kyllä etta kansanedustajien on pukeuduttava siististi, mutta mitä ihmeen tekemistä olkapäiden peittämisellä on asian kanssa? Esim. hihaton kotelomekko jättää olkapäät paljaaksi mutta voi olla erittäin siisti ja tyylikäs asu...

Yleinen käytössääntö on että arvokkaammissa tilaisuuksissa olkapäät peitetään. Ei liity uskontoon tms. Ethän mene häihinkään shortseissa, vaikka olisivat miten hienot.

Vierailija

Ei hemmettiä, maassa on talouskriisi, turvapaikanhakijoita kymmeniä tuhansia, historian suurimmat leikkaukset yliopistoissa, ei varaa hoitaa vanhuksia ja lapsia kunnolla, massatyöttömyys ja pahat rakenteelliset ongelmat, terveydenhuolto on ongelmissa eikä siihen saada ratkaisua, sotilaallinen turvallisuus koko maailmassa heikentynyt jne. Maassa mielenosoituksia vähän väliä ja hallitus kompuroi.

Eikä puhemies ole tähän mennessä nähnyt tarpeelliseksi kommentoida mitään vaan hissutella taustalla, kunnes nyt löytyi niin tärkeä aihe, että pitää tulla esiin julkisuuteen: Naisten olkapäät!

 Mä en kestä enää tätä hallitusta, miten täältä pääsee pois?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat