Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muita jotka eivät hössötä joulusta?

Vierailija

Perinteisiä jouluruokia syödään, mutta aika hillitysti. Aikuiset lapset saavat vähän rahaa ja jotkut arpapaketit. Muille ei hommata mitään. Kortteja ei lähetetä. Pipareita leipoisin, mutta meillä niitä menee niin vähän, että kannattaa ostaa. Se on vähän harmi. Torttuja ostetaan puolivalmiina muutama. Siinäpä se sitten. Siivoukset tehdään joulun jälkeen, sillä minulla on joulun välipäivät aina lomaa, koska esimieheni haluaa pitää firman silloin kiinni. 

Kommentit (7)

Vierailija

Joo, meilläkään ei hössötetä vaikka lapset vielä pieniä (5v. ja 9v.).

Kortteja ei lähetetä kellekään. Lasten kanssa kyllä leivotaan pipareita ja joulutorttuja (osan pipareista lapset myös koristelevat ja laittavat joulukuuseen).

Lahjojen kanssa ei tarvitse stressailla kun aina on lapsilla ollut selvät toiveet ja yleensä ne vielä sopivat budjettiinkin. Minä sitten tilaan ne netistä, ei tarvitse ruuhkissa pyöriä. Sukulaisille tai tuttaville ei lahjoja ostella. Jos sisaruksilla olisi lapsia niin he toki saisivat paketit.

Joulun alla tehdään ihan normaali viikkosiivous eli ei todellakaan aleta mitään kaappeja siivota.

Jouluruuistakin ostetaan suurin osa valmiina tai puolivalmisteina (ei pahemmin miehen kanssa välitetä ruuanlaitosta). Yleensä aattoaamuna katsellaankin koko perheen voimin lastenohjelmia kun ei tarvitse hikoilla keittiössä.

Vierailija

En tee jouluruokia, en mene joulukylään tai kutsu vieraita, en osta lahjoja tai lähetä kortteja, en hanki kuusta tai koristele. En ylipäätään oikeastaan tee mitään jouluvalmisteluja. Käynen kuuntelemassa joulurauhan julistuksen ja keitän kuumaa totia. Nautin pitkästä lomasta. Kyllä joulu on mahtavaa.

Vierailija

Mekin tosiaan ennen lasten kanssa leivoimme, vaikka meillä suurin osa jäi syömättä. Osaan leipoa tosi hyviä pipareita, mutta perheessämme ei kukaan tykkää kovin paljon makeasta ja vieraita meillä käy aika vähän. Meilläkin on tehty perussiivous, ei muuta ja nautittu vaan olosta. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat