Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt jeesiä! Löysin asunnosta turkiskuoriaisen toukkia :(

Vierailija

Ollaan muutettu tähän kerrostaloasuntoon vajaa pari kuukautta sitten. Kyseessä lähes 150-vuotta vanha talo Helsingissä. Löysin siis komerosta pari elävää toukkaa, jotka päättelin turkiskuoriaisen toukiksi, koska kapenivat toiseen päähän ja niillä oli hapsuja peräpäässä. 

Näistähän ei ilmeisesti pääse omin neuvoin eroon. :( Mitäs nyt, soitto huomenna isännöitsijälle? Muilla kokemuksia tästä?

Kommentit (5)

Vierailija

Pieni elämääsi helpottava vinkki: Älä välitä niistä. Tiedän että se on vaikeaa ainakin aluksi, mutta kyllä niihin tottuu.

Veikkaan että lähes jokaisessa vanhemmassa (kerros)talossa niitä löytyy, eikä niistä pääse mitenkään eroon. Vaikka koko talo myrkytettäisiin, löytävät jostain kyllä takaisin. Helpointa siis vain oppia elämään niiden kanssa.

Huolellinen siivous eikä jätä vaatteita lattialle. Vaatteet voi säilyttää muovilaatikoissa. Ostin lisäksi seetripuupalloja, joita olen heitellyt sinne tänne, mutten osaa sanoa onko vaikutusta...

Jos näet asunnossasi hämähäkkejä älä tapa niitä. Syövät toukkia :)

Vierailija

Ei niistä pääse kokonaan eroon. Imuroit vaan säännöllisesti etkä jää villavaatteita lojumaan lattioille. Säilöön kalliit villavaatteet muovisiin laatikoihin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat