Millon ja missä teidän lapsi/lapset on olleet ekan kerran yökylässä?

Vierailija

Tai sitten kotona hoitajan kanssa ilman teitä yön ajan?

Kommentit (11)

Vierailija

Esikoinen oli vain 2kk kun yökyläili mummolassa. Mies ja minä oltiin kummatkin niin sairaita (Noro) että ei pärjätty millään vauvan kanssa eikä haluttu että vauvalle tarttuu tauti. Vanhempani toivat meille soppaa ja lääkkeitä oven taakse ja huolehtivat vauvasta meidän puolesta melkein viikon.

Ensimmäisen kerran tuon jälkeen oli ilman meitä yön 1.5-vuotiaana, vanhempani tulivat meille sen ajaksi kun miehen kanssa mökkeiltiin kahdestaan kaksi päivää.

Vierailija

Esikoinen oli aikoinaan reilu parivuotias kun oli ensimmäisen kerran miehen vanhemmilla yön yli hoidossa. Sen jälkeen ollut muutaman kerran vuodessa jommilla kummilla isovanhemmilla yökylässä, yleensä menee mielellään :)

Vierailija

Noin 6v parhaan kaverinsa luona yökylässä vastapäisessä talossa. Oli kuulemma ihanaa  :D

Nyt isompana on satunnaisia sleepover- juhlia synttäreinä jne. 

Vierailija

Lapsi oli mummolassa kun oli noin puoli vuotias kun me vanhemmat olimme pikkujouluissa, joskin menimme sitten yöksi samaan paikkaan, joten varsinaisesti oli hoidossa vaan illan puoleen yöhön asti ja loppuyö me nukuttiin sitten vieressä.

Kunnolla koko yön oli mummolassa hoidossa kun oli 7kk kun me vanhemmat olimme ystävän häissä. Ja hyvin oli viihtynyt ja nukkui yön yhdellä heräämisellä, mitä ei ikinä tapahtunut kotona ennen 2 ikävuotta, kotona heräili 10-15 kertaa yössä...

Vierailija

11 kk vanhana oli isovanhemmillaan yökylässä, kun vietimme miehen kanssa vuosipäivää leffan ja ravintolaillallisen merkeissä. 

Vierailija

En tarkalleen muista milloin, mut mummolassa ovat olleet. Todennäköisesti esikoinen puolitoistavuotiaana. Oltiin häissä koko porukka, sit mummo ja vaari ottivat pikkuisen ja me jäätiin juhlimaan. Kakkonen (esikoisen kanssa) kesälomaviikolla mummolassa vähän reilu vuosikkaana. Olimme miehen kanssa koko kesän töissä ja näin lapset saivat edes vähän lomaa. Kuopuksella varmaankin myös kesälomaviikko, joka on ollut perinne lapsilla tuon työkesän jälkeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat