Vierailija

Onko teidän mielestänne haitarinsoitto millaista? Entä onko erikoista, jos kertoo soittavansa haitaria? Itse soitan, ja pidän siitä. Yläasteella saan vaan kuulla ilkkuja tästä.

Kommentit (6)

Vierailija

Olin ammattikoulussa samaan aikaan Veli-Matti Järvenpään kanssa ja sehän joutu soittaan sitä kurttuaan joka juhlassa. Oli se puuduttavan tylsää kuunneltavaa.

Vierailija

Kiitos vastauksista:). Itsekään en perinteisestä haitarinsoitosta pidä, metsäkukat on jo niin kuultu. Mutta moni ei tajua, kuinka hienoja kappaleita haitarilla voi soittaa. Se soveltuu aivan samaan mitä pianokin. Voit soittaa sillä vaikka Haloo Helsingin kappaleita, jos tahdot. Soitan tällä hetkellä bachin preludia, ja haaveilen pääseväni soittamaan sen kirkkoon. Sanokoot mummot pirunkeuhkoksi, jos tahtovat.
Ap

Vierailija

Oikea asenne ap! Haitarilla voi soittaa hyvin monipuolista ohjelmistoa. Modenrista kansanmusiikista kannattaa tutustua Johanna Juhlolaan ja sitten taas Kimmo Pohjonen on esiintyjä vailla vertaansa.

Vierailija

Minusta haitarinsoitto on ihanaa. Mikä sopisi paremmin tunnelmaan saaristoretkillä tai juhannusjuhlissa. Älkää unohtako myöskään ranskalaista musettehaitaria. Pariisi tulee heti mieleen, kun sitä kuulee.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat