Vierailija

Mitä siinä loppukohtauksessa tapahtui, kun nainen lähti hakemaan laukkua ja katsoi kauhistuneena taakseen?

Kommentit (4)

Vierailija

Ilmeisesti se nainen näki ikkunan läpi, kun hänen asianajaja-miehensä yli ajettiin autolla, koska tuossa kohtauksessa taustalta kuului auton jarrujen kirskuntaa ja sellainen tömähdys, kuin auto olisi osunut johonkin. Just aiemmassa kohtauksessa tämän asianajan veli lähti raivoissaan ravintolasta, kun ei suostunut veljensä päätökseen siitä, että heidän lapsensa annettaisiin ilmi virkavallalle. Joten mielestäni elokuva antoi ymmärtää, että tää veli ajoi tän asianajajan päälle estääkseen tätä antamasta heidän lapsiaan ilmi.

Elokuva jätti kertomatta, kuoliko tää asianajaja vai ei ja joutuivatko ne nuoret vastuuseen teostaan. Mutta tarvitseeko näissä leffoissa aina olla sitä lopullista loppua, jossa kaikki ratkeaa? Oli kyllä hyvä elokuva! Kyllä Italiassakin osataan elokuvia tehdä! Tällaisia helmiä löytää kyllä harvoin.

Vierailija

Joo, ehdottomasti kannattaa! Vaikka tiedätkin loppuratkaisun, niin elokuva on kokonaisuudessaan  hyvin tehty ja mukaansa tempaiseva. Katottiin tää elokuva yhdessä koko perheen kanssa ja me kaikki tykättiin siitä todella paljon. Kunpa vain televisiossa näytettäisiin vielä nykyistä enemmän elokuvia Italiasta ja muistakin eri Euroopan maista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat