hammassärkyinen

Minulla on hyvä luusto ja hampaat olleet aina hyvässä kunnossa mutta joitakin vuosia sitten kun poistettiin viisurit, alkoi tämä hel¤vetti.... Tehtiin juurihoitoa alarivin hampaaseen, hoidot eivät auttaneet niin hammas päätettiin poistaa.  olen odottanut nyt kaksi vuotta uutta hammasta mikä luvattiin mutta ei voida laittaa ennen kuin sen viereiset hampaat ovat paikattu (on reikiä tai ei), nyt se puoli millä on hampaat tallella, millä pystyn pureskelemaan, silläkin puolella on puruhampaassa reikä jota paikattu useaan otteeseen. nyt tällä puolella mistä puuttuu iso puruhammas, särkee viimeistä hammasta korvaan päin, kävin siitä hammaslääkärissä (kunnallisella) ja väittivät haamusäryksi eivätkä löytäneet reikää. särky oli aivan kamala ja kärsin siitä yli kuukauden (en pystynyt edes soittamaan sairaslomaa kun puhuminen teki niin kipeää).. iski sitten flunssa, tai niin ajattelin ja sain siihen antibioottikuurin koska oli tulehdusarvot kohdalla, siis jotain hengitystietulehd. epäili. antibiootti alkoi parin päivän päästä auttamaan särkyyn, mikään särkylääke ei ollut siihen auttanut. sitten ihmettelin kun hengitys haisi todella pahalle, alaleuan ien oli sellainen vaalea kuolleenvärinen, lähdin (helsingin) päivystykseen jos jokin heng.tietulehdus mutta ajattelin että käyn tässä samalla hammaslääkärillä kysymässä ja sitten hoidan toisen puolen. hammaslääkäri otti heti vastaan, kahdesta hampaasta oli kuollut hermot jo itsestään, ikeneni oli turvoksissa sekä tulehdus oli levinnyt muualle, kuulemma vereen mutta ei pahasti. en tajunnut katsoa suuhuni kun oli niin kova kuume, enkä tiennyt että pitäisi lääkäriin lähteä kun luulosairaaksi jopa väitettiin.... no aloittivat sitten juurihoidon yhteen hampaaseen (mitä ei edes särkenyt vaan viereistä,kerroin selvästi) mutta väittivät että kyllä vika on hampaassa jota ei särje....nyt niin älyttömän kova särky ettei tästä tule yhtään mitään, olen syönyt neljä antibioottikuuria putkeen 2 kk sisällä, mikään muu ei auta. menisin yksityiselle mutta tarviiko kaikissa paikoissa maksaa heti vai voiko ottaa laskulle..? kun nämä kaupungin laskut ovat jo monta sataa niin ei ole varaa mennä yksityiselle. en haluaisi menettää kaikkia hampaitani.. käytän fluoria monesti päivässä sekä sähköh.harjaa ym.hammaslangoista lähtien.. pattitilanne..onko samaa kokeneita? :)

Kommentit (2)

Vierailija

En ole samaa kokenut kyllä. Enkä saanut oikein selvää, mitä tapahtunut. Yksityiset antavat laskulle, mutta ei ole pitkä maksuaika. Mene vaan julkiselle. Jos on kallista, niin pääset pienemmällä.. Tsemppiä!

Vierailija

Jos sinulla on aina ollut hyvät hampaat ja luusto, niin miksi pitää paikata hampaita, joissa ei reikiä ole? Miten hampaan hermot kuolee ilman kariesta? Ja tehty juurihoitoakin, vaikka on terveet hampaat? Kuulostaa, ettei hml osaa asiaansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat