Vierailija

nyt kokeista tullut n.7 arvosanaa. Ennen sai 8-9. Ei myöskään leiki samalla tavalla entisten kavereiden kanssa vaan väittelee heitä. Olen ajatellut että takavarikoin puhelimen kunnes ko

Kommentit (5)

Vierailija

ulu taas sujuu. Olenko natsi? Haluan ettei oma lapseni vajoa kokonaan virtuaalimaailmaan. Tyttö saisi oman vanhan nokiani hätäpauksiin mutta sillä ei pääse nettiin t. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Luuletko, että puhelimen takavarikointi auttaa? Sittenhän se kiusaaminen vasta alkaakin, kun koulukaverit huomaavat, että uusi puhelin on takavarikoitu.

Vierailija

Meillä on lapsella älypuhelin, mutta ei nettiliittymää, Pääsee esim. wlanin kautta nettiin, jonka taas kotona voi kätevästi katkaista pois päältä. Meillä on tietokone ollut tarvittaessa jäähyllä, välittömästi alkavat ulkoleikit ja kaverit kiinnostamaan.

Vierailija

Takavarikointi voi auttaa, jos syy on oikeasti siinä. Kannattaa kuitenkin ensin jutella, miten tytöllä muuten menee, onko koulussa ollut kiusaamista, onko huolia jne.

Jos täydellinen takavarikointi tuntuu liian radikaalilta, sen voi tehdä myös osittain. Esim. että puhelin on vain osan päivästä lapsella. Mielestäni tuon ikäisellä on aivan ehdotonta, että puhelin otetaan ennen nukkumaanmenoa säilöön (ja mielellään jo hetki ennen nukkumaanmenoa), etteivät yöunet kärsi. Melkeinpä toivoisin näin aikuisenakin, että puhelin ja tietokone (tai ainakin netti) olisi yön "jäähyllä", niin tulisi nukuttua paljon paremmin.

Ja tuo nelosen mainitsema netin rajoittaminen on hyvä keino myös. :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat