Vierailija

Eli onko teistä ok alkaa vaihtaa vauvan vaippaa kahvilan sohvalla/penkillä kun muut ympärillä syövät ja juovat? Mites siinä tilanteessa kun tässä kyseisessä kahvilassa on vielä erikseen lastenhoitohuone, jonne olisi päässyt tuolta kyseiseltä sohvalta ottamalla noin kuusi-seitsemän askelta ?

Kommentit (12)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

No mitäpä luulet onko ok?

No ei todellakaan ainakaan minusta. Tästä naisesta se selvästi oli, mutta en kehdannut mennä häneltä kysymään että MIKSI??! Joten ajattelin kysyä onko täällä samanlaisia naikkosia. -ap

Vierailija

Ei ole. Olen kahvilan tarjoilijana tuollaiseen pari kertaa puuttunutkin, muilta asiakkailta sain kiitollisia katseita. Kyseisessä kauppakeskuksessa oli oikein toimivat lastenhoitotilat, ei ole mitään syytä vaihtaa vaippaa paikassa jossa muut syövät. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

On ok koska oli varmaan pätevä syy vaihtaa ne vaipat siinä. Kahvilan omistaja voi huomauttaa asiasta jos on asiasta eri mieltä.

Mikähän on pätevä syy? Liian raskasta siirtyä siihen tarkoitettuun tilaan? Kahvilan omistaja ei varmaankaan ole paikalla vahtimassa 24/7 kun kyseessä isompi ketju.

Vierailija

On ihan ok.

Olen niin sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut ja menen yleensä juttelemaan äidille äiteydestä :)

Ymmärrän toki jos on sulkeutunut ja sisäänpäinkääntynyt juro luonne niin tilanne vaikuttaa kiusalliselta ja häiritsevältä, eikä haluaisi nähdä mitään normaalista poikkeavaa, vaan veden soisi kulkevan tutussa uomassaan verkkaiseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat