Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen viimeksi maistanut Floraa varmaan yli 10 vuotta sitten ja kun kaupassa oli tarjouksessa, niin päätin kokeilla uutta Flora+voita. Sehän on aivan karmean makuista! Parin leivän päälle sitä meistä kukin laittoi, sen jälkeen lensi Flora roskikseen :/

Oikeasti ihmettelen, miksi kukaan tuommoista ostaa?

  • ylös 45
  • alas 9

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Samaa ihmettelen minäkin. Jotkut kehtaa tarjota sitä vieraillekin leipälevitteenä.

  • ylös 33
  • alas 5
Vierailija

Aijaa, mä ostan Flora kultaa ja tykkään kyllä :D välillä ostan vaan jotain perus pirkkaa tai eldoradoa, mun mielestä kaikki margariinit maistuu samalta. Ehkä mulla on vaan surkea makuaisti :P

  • ylös 11
  • alas 24
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Se kultakansinen purkki? Minusta se maistuu voille. Kuluu selkeästi vähemmän leivän päällä, kun riittää murto-osa sen maun antamiseen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kaikki muu on pahaa paitsi oivariini

Edes sitä keltaista ei saa levitettyä jääkaappikylmänä. En huoli jääkaappiin leivitteeksi mitään missä on voita tai matkii sitä.

Rehellisen kunnon margariinin saa levitettyä jääkaappikylmänäkin leivän päälle.

Kyllä jääkaapista löytyy voitakin, mutta se on ruuan valmistusta varten.

  • ylös 9
  • alas 28
Vierailija

Minustakin ihan hyvää. En ostanut vaan Citymarketissa joitakin kuukausia sitten jakoivat sitä kassan jälkeen ilmaiseksi kaksi purkkia per nuppi. Ajattelivat varmaan itsekin, että tuotteessa on potentiaalia ja olen samaa mieltä. Tuote ei ole suomalainen joten siksi en suosittele. Siis se margariini+ voi tai mikään Unileverin tuote.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Se kultakansinen purkki? Minusta se maistuu voille. Kuluu selkeästi vähemmän leivän päällä, kun riittää murto-osa sen maun antamiseen.

En laita levitettä leivän päälle maun vuoksi, vaan siksi että saan hyviä rasvoja, siksi käytän kasvisrasvamargariineja. Ilman levitteitä tahtoo jäädä rasvojen saanti hieman vähälle.

  • ylös 5
  • alas 25
pulutossu1

Vierailija kirjoitti:

No mitä ap yleensä käyttää?

En ole ap, mutta en voi käsittää, miksi joku ostaa jotain muuta kuin Oivariinia :D Se ei jäädy jääkaapissa kuten tavallinen voi vaan levittyy pehmeästi, maistuu herkulliselta eikä ole sen kalliimpaa.

  • ylös 37
  • alas 7
Vierailija

Moneen vuoteen en ole Floraa ostanut. Nyt kuitenkin jostain tarjouksesta ostin Flora & Voi -rasian ja yllättyin siitä, että sehän oli ihan syömäkelpoista. Oivariinia meillä yleensä on ja tuskin tuota Floraa tulee ostettua muuten kuin tarjouksesta.

Vierailija

No aika vähästä sinäkin järkytyt.

Kerran sain ravintolassa raakoja valkosipuliperunoita, mutta en minä siitäkään järkyttynyt, vaikka olivat syömäkelvottomia, pahoitin vain mieleni ja vaadin korvaavan lisukkeen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No mitä ap yleensä käyttää?

En ole ap, mutta en voi käsittää, miksi joku ostaa jotain muuta kuin Oivariinia :D Se ei jäädy jääkaapissa kuten tavallinen voi vaan levittyy pehmeästi, maistuu herkulliselta eikä ole sen kalliimpaa.

Sinulla on kyllä liian lämmin jääkaappi, jos oivariini on levytyskepoista. Meillä käytetään keltaista Oivariinia ja margariineja. Oivariini ei todellakaan ole levytyskelpoista suoraan jääkaapista. Jos sen antaa olla jonku aikaa pöydällä, niin sitten sitä voi käyttää. Itse käytän mielummin margariinia, juuri sen helpon levitettävyyden vuoksi.

-6-

  • ylös 6
  • alas 22
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Se kultakansinen purkki? Minusta se maistuu voille. Kuluu selkeästi vähemmän leivän päällä, kun riittää murto-osa sen maun antamiseen.

En laita levitettä leivän päälle maun vuoksi, vaan siksi että saan hyviä rasvoja, siksi käytän kasvisrasvamargariineja. Ilman levitteitä tahtoo jäädä rasvojen saanti hieman vähälle.

Ok. Minä pistän taas nimenomaan maun vuoksi. *nappaa pari hasselpähkinää laatikosta* hyvät rasvat sitten vaikka napostelemalla ;)

  • ylös 14
  • alas 2
Vierailija

Ostin sitä Flora&voi-sotkua ja aivan kamalaa mössöä oli!! Järkyttävä maku, lapsi ei suostunut syömään.

  • ylös 18
  • alas 1
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

No mitä ap yleensä käyttää?

Ingmariinia (mielestäni parempaa kuin Oivariini) tai sitten voita.

ap.

  • ylös 10
  • alas 4
Vierailija

Floraa voi käyttää perseseksissä liukasteena, mutta leivän päälle siitä ei ole.

  • ylös 16
  • alas 4
Vierailija

Samaa mieltä kuin ap, mekin kokeiltiin ja tosiaan äärettömän pahaa. Lisäksi esimerkiksi Oivariiniin verrattuna tuntui, että se floran sotku ikään kuin imeytyi leipään sisään. Hyi helvetti, ei tarvitse toista kertaa kokeilla samoin kuin ei muitakaan Flora-sortteja.

Ihmekös tuo, että ne ovat koko ajan tarjouksessa.

  • ylös 18
  • alas 3
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Se kultakansinen purkki? Minusta se maistuu voille. Kuluu selkeästi vähemmän leivän päällä, kun riittää murto-osa sen maun antamiseen.

En laita levitettä leivän päälle maun vuoksi, vaan siksi että saan hyviä rasvoja, siksi käytän kasvisrasvamargariineja. Ilman levitteitä tahtoo jäädä rasvojen saanti hieman vähälle.

Margariinista et saa hyviä rasvoja.

  • ylös 27
  • alas 2
Vierailija

Oivariini on parasta tai sitten voista ja kylmäpuristetusta rypsiöljystä tehty levite. Tähän omaan levitteeseen voi laittaa mitä mausteita haluaa.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla