Jah

Nivusessa patti joka tosi ärsyttävä. Uusiutuu kuukauden välein jollain iho samalla lähtee juuri kyseisestä kohdasta. Ja myös kutiaa paljon ja kun kutittaa myös siihen saattuu samalla. Onko kenellään sama ollut jos on niin tänne voi laittaa miten hoidettu jne koska pitää lääkärille nyt mennä kun ollu jo pitkään

Kommentit (3)

Vierailija

Se voi olla tukkeutunut talirauhanen. Se pitäisi avata, saattaa olla märkää tai runsaasti talia sisällä. Mene lääkäriin!!!! Minulla on teini-iästä asti ollut pattiongelmaa nivusissa. Aterooma leikattu 4 kertaa. Googleta aterooma, sinulla voi olla sellainen. Syksy on myös paineiden kulta-aikaa. Minulla on ollut perinteisiä paiseita myös nivusissa ja kainalossa. Ne vaatii ab-kuurin ja märkä pitää saada pois sisältä. Harvemmin paranevat ilman lääkäriä, uusiutuvat rajumpana, jos ei hoida kerralla kuntoon.

Mia Terveydenhoitaja
Seuraa 
Liittynyt8.6.2015

Hei,

koska iho irtoaa patin päältä, uskoisin, että kyseessä on jonkinlainen tulehdus. Infektio voi aiheuttaa ihon kuoriutumista paiseen päältä. Kyseessä voi olla myös nivustyrä.

Koska en voi nähdä pattia tai tiedä sen kokoa, en osaa sanoa, mikä se on. Käy siis lääkärissä näyttämässä pattia. Jos se on paise, lääkäri mahdollisesti tyhjentää sen ja antaa sinulle antibioottikuurin. Tyrään tarvitaan leikkaushoito ellei sitä muilla keinoin saada asettumaan.

t. Mia, terveydenhoitaja

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat