Toimiiko teillä Ruutu?

Vierailija

Raivostuttavaa! Videota kun yrittää katsoa, niin näkyy about 10-20 sek ja sitten tulee jotain että tuntematon virhe,koita käynnistää uudelleen. Ja sama toistuu koko ajan. Ärsyttää kun maksan kuitenkin Ruutu+:sta. Palautetta olen laittanut ja varmaan moni muukin, mitä tsekkasin noita arvosteluja Play kaupasta ruutu-sovelluksesta. Vittuako ne päivittää, vanhempi versio toimi hyvin.

Kommentit (9)

Vierailija

Jatkan tähän samaan, mutta toimiiko teillä Ruutu.fi? Yritän katsoa sieltä Ummikot ulkomailla -jaksoja. Koneella kaikilla selaimilla tulee ilmoitus "Ohjelma ei ole katsottavissa nyt. Yritä myöhemmin uudelleen". Puhelimella (android) taas ilmoitus, että "Sisältö on osa Ruutu + -palvelua. Kirjaudu sisään".  Vaikka yritän siis katsoa niitä kahta ekaa jaksoa, joissa ei ole Ruutu + merkkiä, vasta siinä kolmannesa on. 

Todella ärsyttävää! Miten muut, pystyttekö katsomaan sieltä mitään?

Vierailija

Kaikki televisiossa jo esitetyt jaksot pitäisi olla maksuttomia, vain uusin/seuraavaksi tuleva on maksullinen. Oon kuullut tuota samaa muiltakin, kaiken pitäisi olla kunnossa mutta jostain syystä vaan tulee virheilmoituksia eikä ohjelmaa pysty katsomaan. Taitaa olla ihan umpisurkea palvelu.

Vierailija

Ainakin läppärillä, jos on asentanut jonkin mainostenesto-ohjelman, niin ei Ruutu toimi. Kun sallii mainokset Ruutu.fi:ssä, niin toimii. Mut tämä nyt varmaan oli itsestäänselvä vastaus, eikä kysyjillä ole tästä kyse.

Tampereelta

Ruutu on aivan surkeaa teknisesti. Areena toimii kaikilla laitteilla. Ruutu toimii tai ei. Osa ohjelmista näkyy, osassa tulee ilmoitus 'Tuntematon virhe. Kokeile käynnistää video uudelleen' On aika selvää että Ruudun IT-nörtit tietävät että koko perusta on huono. PC/Windows toimii parhaiten. Android 6.0 ja Samusung TV toimii harvoin hyvin, usein osa ohjemista näkyy mutta osa ei - eniten potuttaa kun näkyy -ei näy ei riipu ajankohdesta vaan ohjelmasta.

Ruutu-plus on irtisanottu, jatkan kk-tilausta kun homma toimii. Nyt menee ihan pelleilyksi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat