Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antti Tuiskun huumebiisi

Irma

"En tarvii lisää juomaa, en ajankuluu huomaa, tunnelma nousee niin. Valot hehkuu ja loistaa, kuumuuden melkein maistaa, musiikki vie mut taivaisiin. Aivan niikun oisin, mennyt piristä sekaisin."

Järkyttävää, kun kuulin tämän Antti Tuiskun sekaisin-biisin. Kertoo kuinka piri ja ekstaasipäissään ei ajankulkua huomaa ja tekee mieli tanssia loputtomasti.

Heitin välittömästi kaikki 7-vuotiaalle tyttärelle ostamani Antti Tuiskun levyt roskakoriin. Onneksi tyttö ei taida vielä tajuta narkkaripoppia on kuunnellut. Silti todella järkyttävää!

Kommentit (13)

Vierailija

Eiköhän vahinko ole ehtinyt jo tapahtua. Tyttäresi ei vielä ymmärrä sanoituksia, mutta teini-iässä ne ryöpsähtävät jostakin alitajunnasta tietoisuuteen ja tyttäresi haluaa kokeilla tätä piriä, joka oli äidin mielestä niin kauheaa ja jonka avulla jaksaa tanssia. Sori.

Vierailija

No tuosta en tiedä, mutta Antti taitaa olla lähtenyt sellaisille teillle, etten haluaisi enää seurata. Peto on irti video on kammottavaa uusi maailmanjärjestys / illuminati mitä lie paskasysteemi kuvastoa, jolla aivopestään ihmisiä siigen, että tietyt piirit toivovat tuollaista tulevaisuutta. Peto on irti on jo itsessään epämiellyttävä viittaus Raamatun lopunaikoihin, jolloin saatana laskeutuu maan päälle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Apuaaaaaa! Nyt ne yrittää vallata maailman. Jeesus hotline, mikä se numero nyt olikaan?

Ihan vaan kädet ristiin. Mutta joo. Toivottavasti ovat vaan harhakuvia eikä todellisuus tule olemaan noin ahdistava. Jotenkin silti on pelko siitä, että ei ole savua ilman tulta. Ja noissa uuden maailmanjärjestyksen jutuissa on näkemys siitä, että viihdeteollisuus on masinoitu ajamaan agendaa 1. suuntaamalla ihmisten mielenkiinto ja ajatukset viihteeseen = tyhmistäminen ja valmius ottaa ihanteita ulkopuolelta 2. näyttämällä ennekuvia siitä, millainen maailma ollaan rakentamassa, jotta ihmiset hyväksyisivät sen ilman mittavaa vastarintaa (esim. videolla esitetty tiukka poliisivaltio, jossa yksilö on taipunut kypäräpäisten(robotti)poliisien vallan alle ja saa vastineeksi sisällöttömiä juhlia ja seksiä ilmeettömiksi ja tahdottomiksi aivopestyjen ihmisten kanssa. Toki osa kansasta on vaan raatamassa orjatyössä, tämä oli sen parempiosaisen elämää. 

Vierailija

Minäkin kuvittelin vuosikaudet että Antti laulaa huumeista, kun olin kuullut että menee laulussa spiidistä sekaisin (lempinimi amfetamiinille kai, en ole niin perehtynyt aiheeseen). Mutta kun biisi laulettiin Vain elämää ohjelmassa, kuulin sanat oikein ja melkein alkoi hävettää omat tulkintani...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat