Miksi 70-luvulla oli niin tuuheat pimppikarvat?

Vierailija

Miksi? Muistan kun äidillä ja muilla suvun naisilla oli sellainen tuuhea villahansikas jalkovälissä, ei ilmeisesti ajeltu ja olisko jopa karvan kasvu ollut jostain syystä voimakkaampaa? Vähemmän e-pillereitä jne

Oliko muiden sukulaisnaisilla silloin sellaiset "puskat"?

Kommentit (5)

Vierailija

Varmaan syytä tutkia oikein tieteellisesti. Maailma on niin muuttunut. Maahanmuuttajien läsnäolo, uppotukkien vaikutus jokien kalakantoihin, uimahallien julkeat sheivaajat ja evoluutio tulee eittämättä mieleen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

OIkeasti voisiko e-pillereiden syönnillä olla vaikutusta ettei nykyään naisilla ole yhtä tuuheat pimppikarvoitukset kuin oli 70-90-luvuilla jolloin hormoneita oli varmasti vähemmän käytössä ja ainakin erilaisia?

Onko edes tämmöisiä enää monellekaan vaikka kasvattaisi? http://40.media.tumblr.com/1e7ebfe0bd1889439e467338c1ee4f01/tumblr_nvwmh...

Kyl pillereitä käytettiin jo silloinkin, mut ne olivat vahvempi hormonisia kuin nykyään.

Vierailija

70-luku olikin maailmanhistorian parasta aikaa. Silloin kaikki oli aidompaa. Ai ai niitä ensimmäisiä kertoja kun pääsi teinipoikana upottamaan sormen naapurin sirpan karvakolmioon. Puhumattakaan siitä, kun ensimmäistä kertaa pääsi sinne naamansa upottamaan. Ne oli aikoja ne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat