New Yorkin luksuslukaalit

Seuraa 
Liittynyt21.9.2015

Olen aivan koukussa sarjaan. Ei minua erityisesti ne myyntineuvottelut, kämpät ja "diilit" kiinnosta vaan päähenkilöt.

Ryan on pilailija, mutta ei minusta juuri kunnioita muita ihmisiä. Vitsailee asiasta kuin asiasta ja valehtelee ihan pokkana päin naamaa ilmeenkään värähtämättä. Hyvin röyhkeä ja jotenkin "tunne kylmä" vaikutelma tulee.

Michael on suosikkini. Voin hyvin kuvitella kultalusikka suussa syntyneen rikkaan juutalaisen suvun vesan lapsena ja koululaisena. Hieman kömpelö nörtti edelleenkin rahasta huolimatta. Vaikuttaa aidolta ja se huumorikurssi oli jotenkin hellyyttävää.

Fredrik on taas loistava manipuloija ja näyttelijä. Saattaa mielellään toiset huonoon valoon, jotta vaikuttaisi itse sympaattisemmalta. Laskelmoiva (liian tuttavallinen asiakkailleen ja ne lahjojen ostelut sekä imartelut ovat tosi läpinäkyvää toimintaa). Ulkonäöltään samaan aikaan viehättävä ja karmiva. Mietin aikaisemmin onko homo/bi vai hetero, mutta nythän se selvisi. Menetti vähän salaperäisyyttään tuon poikaystävän myötä.

Muita faneja?

Kommentit (2)

pumpuli
Seuraa 
Liittynyt21.9.2015

Se on mennyt minulta ihan ohi, olenkohan silloin ollut jääkaapilla tai vessassa :) Tiesin kyllä, että on pornoa tehnyt (mutta sitä en, että pelkkää homomatskua), kun asia on noussut esiin muissa jaksoissa. No tulipahan tämäkin nyt selvitettyä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat