Jyväskylän alueen päiväkodeista plussia ja miinuksia?

KSPK

Nyt kävi näin, että vuoden vaihteessa edessä on muutto Jyväskylään ainakin vuodeksi. Meidän pikkuinen on muuton aikaan 2v 8kk ja aloittaisi päivähoidon samalla. Mieluista kämppää ollaan käyty jo Harjulta katsomassa ja muutenkin etsintä Harjun ja Mäki-matin suunnalla - olisi kiva jos päiväkoti olisi rattailuetäisyyden päässä, mutta tämä ei ole pakollista.

Mies olisi kiinnostunut keskustan tuntumassa olevasta taidepäiväkodista, onko kokemuksia? Sinne paikat taitavat olla aika haluttuja? Entä aarresaari-päiväkodit? Jyväskylän Touhula? Entä kunnalliset?

Kommentit (3)

152

Jyväskylän Touhula-päiväkoti on Jyskässä, eli aika kaukana keskustasta. Kunnallisissa päiväkodeissa on tuntiperusteinen hoitomaksu. Eiköhän nuo kaikki tehtävänsä hoida, niin yksityiset kuin kunnallisetkin.

Vierailija

Päivärinteen pksta oon tykänny: mukavaa henkilökuntaa, uudehkot tilat ja kiinnostavaa, että koulu on samassa rakennuksessa. Eskareilla ilmeisesti yhteistyötä ekojen luokkien kanssa, mikä vaikuttaa hyvältä ajatukselta etenķin jos lapsi menossa samaan kouluun.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat