Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pikkujouluilijat: Peniksestä tulee mössöä kun tämä tauti iskee

olavikanerva

Nyt alkaa pikkujoulukausi oiskohan vihdoinkin aika pitää ne housut jalassa. Nimittäin...tämä jo melkein hävinneeksi luultu tauti kun iskee mieheen niin se on sitten melkein kuin tiputtaisi kalunkinsa vessanpönttöön. Koskeehan tämä naisiakin.

http://www.metropoli.net/terveys-uutiset/tama-seksitauti-tekee-peniksest...

Kommentit (12)

sariangervo

No 200 tartuntaa vuodessa per suomi, noinpa tuolla sanotaan. Kyllä se niin on että elämä huolehtii että alhaisimmat tippuu.. Tää on linkolan saarnaa. Ja oikeassa onkin että huolimattomimmat vajakit tipahtaa elämänkaaresta pois. toihan tappaa samoin kuin hivi 20-30 ssa vuodessa ellette tietnneet.

Saanmävai

Mä aina muistan pikkujoulut kun panin toisen työpisteen tainaa pystyssä vessass, sillä pieni ihana beba. Kumilla kuitnekin tietenkin. Pitääkin tänä vuonna taas yrittää jotain siskoa sieltä...oonhan mä jo 46 ja mahaa on mutta nää 18-20veet meidän talon tarjoilijatytöt antaa innolla jos niille lupaa palkankorotuksen.

Vierailija

:X Meinasi nousta jotain kurkkuun, kun menin tuon linkin takaa vielä toisenkin linkin taakse... hyi saatana. Mikä se edes oli mihin se oli iskenyt? Oliko se edes koskaan ollutkaan mitenkään salonkikelpoisen näköinen?? Herran jumala. Eiköhän ensisijainen kuolisyy tuollaista housuissaan kantavalla ole sydäri kun näkee tuon!

vieläköseisoo

Laittakaa kuvia kuppapeeniksestä työpaikkojen kahvihuoneisiin näin pikkujoulujen alla. Mikäs estää jakamasta muuallekin, kuten esimerkiksi kauppojen ilmoitustauluille ja mihin ikinä keksimmekään niitä kiinnittää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat